Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laci911 kérdése:
Nők akik most nemrégen randiztak és nem jött össze mert valami nem tetszett mi volt az és mi miatt tereltétek le?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 14:35
1/2 anonim válasza:
Legutolsó randim a párom előtt olyan volt, hogy semmi közös nem volt bennünk, más volt a világnézetünk.
2/2 anonim válasza:
Nekem is általában ez volt a baj, hogy nem volt közös az értékrend meg a világnézet. Volt pl. olyan, hogy a családias kisvendéglőbe (ne puccos helyre gondolj) ahova beültünk, egy törzsvendég egy pár percre behozta a kiskutyáját. Erre a pasi nekiállt morogni, hogy micsoda dolog ez, mennyire nem higiénikus, egy éllat lakásba/házba nem való..stb, na ekkor tudtam, hogy nem lesz folytatás. Másik randi során a fickónak halvány fogalma sem volt róla, hova üljünk be. Már ez nem tetszett, hogy semmi ötlete. Végül beültünk egy kocsmába, ahol üvöltött a zenegép, mert minden más hely fullon volt. A pasi jól nézett ki, de az egész randit végigszerencsétlenkedte, bénáskodott, nagyokat hallgatott, rémes volt. A barátnőimet hívtam, hogy mentsenek ki mint a filmekben. Az esetek többi részében nem volt semmi baj az illetővel, viszont hiányzott az a "húha, de megfogott benne valami, alig várom, hogy újra lássam" fíling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!