Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a barna szemű, fekete hajú, magas fiúk mennyire jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 19:13
21/29 anonim válasza:
De arra nem gondol senki, ha valaki itt megkérdez egy ilyet, az nincs megelégedve magával; ezekkel vár egy kis bíztatást. Olyanokat emeltél ki, amik úgy átlagban sok embernek bejöhetnek. Tény, nekem is bejön. De tényleg nem a kinézet a lényeg. És, ha a kinézetet is vesszük, akkor sem feltétlenül ezek. De mind1...:/
L/16
22/29 anonim válasza:
nkm tök 8, h milyen szinű 1 pasi haja és szeme...nkm a sötét bőrűek jönnek be...am hány cm magas v.?
23/29 anonim válasza:
mivel én is fekete hajú, sötétbarna szemű,kreolos (mediterrán xD) lány vagyok, nekem is a hasonló típusú pasik jönnek be.
szóval leírtad az ideálom ;) olvadok az ilyen típusúakért :)
16/L
24/29 anonim válasza:
Képet! :)
Egyébként szerintem jól nézhetsz ki! :)
25/29 anonim válasza:
ideálom:PP hátha még barnább böre is van:P
15L
26/29 anonim válasza:
nem túlságosan, de ha ápolt, akkor mindegy a haj és szemszíne; nem ez az elsődleges.
27/29 anonim válasza:
Imádom az ilyen pasikat :P
18/L
28/29 anonim válasza:
*-* Nekem nagyon bejön *-* 15/L
29/29 anonim válasza:
Még szép!Csak az olyanoknak sose tetszettem viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!