Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a barna szemű, fekete hajú, magas fiúk mennyire jönnek be nektek?
igazából nem az a legfontosabb, hogy milyen színű a szeme meg a haja. a barna szemű szőke is ugyanúgy bejöhet. :)
bár szerintem sokkal több helyes barna szemű van :D
a magas pasikat szeretem, mivel én nem vagyok olyan kicsi és kis törékeny kiscsaj, persze azért nem két tonnás vagyok. :D
15/L
Én nem szeretem a barna szemet. Legjobban a kéket imádom, utána a kicsit barnás zöldet. A fekete hajat se bírom jobban, inkább a világosabb jön be. És a magas srácokat se szeretem, mert én sem vagyok túl magas és így is kb mindenki a környezetemben cseszeget, hogy kicsit vagyok.
17L
nekem pont ez az ideálom^^
én szőkésbarna világos szemű lány vagyok:) amelyik pasi szintén olyasmi mint én az nekem nem jön be:S
16/L
Úristen képes voltál kiemelni egy ezer éves kérdést? Ráadásul ilyet?
Hogy válaszolja is, hát igen, nekem a sötétebb tónus jön be általában, de ha tetszik a fiú, tökmindegy milyen színű a haja. Mert nem ez a lényeg, hanem az, hogy ne legyen bunkó, kedves legyen és szeressen. Ha nem ilyen a pasi, a haja az, ami utoljára a kezemben marad...
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!