Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a 177cm magas, kicsit sovány, zöldes barna szemű és fekete hajú pasik?
Nekem nem én csak a 176 centisekre bukom. Többiek kizárva! :)))
Egyébként meg ugye tisztában vagy vele, hogy ezeken semmi de semmi nem múlik. A színek, magasság, testalkat semmit nem árul a kisugárzásodról, a viselkedésedről, az intelligenciádról, de még arról sem, hogy egyáltalán mennyire vagy vonzó. A nők nem hajszínre, szemszínre buknak, hanem kisugárzásra.
25/L
15:36
Igen, tudom, hogy ez így van, de most csak a kérdésre válaszoljatok oké?:D
Be kell érnetek ennyi információval:P
15:37
Nem vagyok egy kigyúrt állat, nincs szükségem izmokra, mindent meg tudok így is csinálni nagy izmok nélkül is, azért meg nem fogok éveken át edzeni hogy megfeleljek bizonyos nőknek!
A másik srác aki hasonlót írt ki persze tudtatok normálisan válaszolni, ott egy ilyen sincs hogy nem tudom kevés az adat meg stb.
A kiemelt kérdések közt van.
oké akkor én válaszolok. szeretem, ha a fiú kicsit magasabb, olyan 185 körül, mert én is magas vagyok. szeretem, ha egy fiú izmos, de persze nem kell túlzásokba esni. a fekete hajat és a zöld szemet imádom:)
de persze nem ezeken a dolgokon múlik az egész, csak gondoltam, ha eddig senki nem válaszolt rendesen, majd én megteszem :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!