Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok itt a gykn szinte minden pasis kérdésnél miért bújnak a barátjuk mögé és onnan osztják az észt?
Figyelt kérdés
Szinte minden egyes olyan kérdésnél, hogy ha vagy csúnya pasi, vagy jó pasiról szól a kérdés, akkor az összes a párjával jön, hogy az nem ilyen, az nem jóképű, az nem nagyszájú, az nem partiarc, az nem szemét stb. Holott az életben meg hemzsegnek az olyan lányok, akiknek a jóképű, nagyszájú, iszákos, ki vagyok-mi vagyok pasik kellenek és azokkal is vannak együtt. Jóval kisebb részül a pasiknak az, aki ilyen kis aranyos, visszahúzódó srác. De itt minden lány szó szerint be akarja magyarázni, hogy a kedves, visszahúzódó srác az igazi, mind csak ilyen párjuk van. Persze most majd ehhez a kérdéshez jön majd rögtön 10 cáfolat (megfigyeltem), hogy csak azlrt is bebizonyítsák az ellenkezőjét. De már megszoktam. Inkább csak koncentráljunk a kérdésre.2014. jan. 9. 18:43
21/21 anonim válasza:
"Vártam már az első cáfolatot kedves 87%-os, tipikus női komment volt, hogy naná, hogy jóképű, meg naná, hogy nem beszél csúnyán, meg naná, hogy 5 diplomás, meg naná, hogy nem gazdag, meg naná, hogy nincs kocsija stb. Tipikus."
Olvastad te, amit írtam? Szövegértelmezés megy? Én azt írtam, hogy mi kellene, mi nem. Ha egyébként a párom ennyire érdekel, azt is leírhatom. Érdekel? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!