Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok itt a gykn szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok itt a gykn szinte minden pasis kérdésnél miért bújnak a barátjuk mögé és onnan osztják az észt?

Figyelt kérdés
Szinte minden egyes olyan kérdésnél, hogy ha vagy csúnya pasi, vagy jó pasiról szól a kérdés, akkor az összes a párjával jön, hogy az nem ilyen, az nem jóképű, az nem nagyszájú, az nem partiarc, az nem szemét stb. Holott az életben meg hemzsegnek az olyan lányok, akiknek a jóképű, nagyszájú, iszákos, ki vagyok-mi vagyok pasik kellenek és azokkal is vannak együtt. Jóval kisebb részül a pasiknak az, aki ilyen kis aranyos, visszahúzódó srác. De itt minden lány szó szerint be akarja magyarázni, hogy a kedves, visszahúzódó srác az igazi, mind csak ilyen párjuk van. Persze most majd ehhez a kérdéshez jön majd rögtön 10 cáfolat (megfigyeltem), hogy csak azlrt is bebizonyítsák az ellenkezőjét. De már megszoktam. Inkább csak koncentráljunk a kérdésre.
2014. jan. 9. 18:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem nincs senki aki mögé bújhatnék!De ha közeljövőben találok magamnak pasit,az jellemileg legyen kedves,figyelmes,megértő,tudjon kommunikálni,és ne legyen egy t*hó p@raszt!

Volt már egós pasim,soha többet!Azok csak egyhez értenek,alázni a női nemet!Na ezt add össze!

2014. jan. 9. 18:59
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
És akkor ezzel azt akarod mondani, hogy CSAK olyan nő létezik, aki pénzes bunkóval jár, nincs kivétel? Nem létezik olyan nő, akinek normális palija van, csak mert te kitaláltad magadnak ezt a rögeszmét? Bocs, mester, aki ismeri mind a 7-8 milliárd embert a földön. Menj és tanulj, ne irigykedj. :D
2014. jan. 9. 19:01
 13/21 anonim ***** válasza:

nem vagyok önérzetes, csak ki nem bírom állni az értelmetlen fajtádat.

20/F

2014. jan. 9. 19:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Azért szerintem, mert egyrészt mindenkiben megvannak valamilyen szinten a visszahúzódó ember tulajdonságai is, főleg a barátnőjük előtt. Így egyrészt a lányok tényleg ezt látják, illetve látják ezt is. Plusz nem is az összes tulajdonságot tagadják egyszerre szerintem, csak ugye azt látod, hogy az összeset van aki tagadja. Tehát lehet az is, hogy valaki azt mondja a barátjára, hogy nem iszákos, nem partiarc, és aranyos, de ettől még lehet nagyszájú, nem visszahúzódó.

(Azt, hogy ki mondja a párjára, hogy nem jóképű, azt nem tudom, de a helyében elgondolkoznék...(úgy értsd, hogy számomra alap, hogy a párja számára minimum jóképű/szép a barát/barátnő)

A másik pedig, hogy ezeket a tulajdonságokat te negatívnak állítod be, pedig nem feltétlenül azok.

És ha már úgyis unod a cáfolatokat: Barátomra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy visszahúzódó (oké, én ismerem ezt az oldalát is...na igen, ezért írják azt a sok cáfolatot...), tulajdonképpen nagyszájú, (de persze normális keretek közt.), (még jó hogy) jóképű, van hogy iszik...

Viszont én ismerem a másik oldalát is, vagy mélyebben is, nem tudom, hogy mondjam...És a világ legaranyosabb, legkedvesebb, legfigyelmesebb sráca tud lenni. Az, hogy nem szemét alap, illetve ahol azt gondolná az ember, ott megvan az oka. És ha tudja az ember az okot, akkor nem úgy értékeli, mert nem szabad úgy értékelni. Ismerem azt azt is, hogy mi van azalatt, hogy nagyszájú, és megmondja a véleményét pl., mivel velem megosztja azt a részét is, amit mással nem...

A végére azt hiszem pont egy olyan irományt sikerült kerekítenem, amit cáfolatnak hívsz, de remélem, hogy sikerült átadnom valamennyit abból, amit gondolok, és megérted, hogy mire akartam kilyukadni...

Mellesleg ezt végül is megfelelően összegyűjtve lányokról is el lehet mondani, és akkor majd ha lesz egy barátnőd, akit szeretsz (most az írásodból úgy veszem le, nincs, de ha van bocsi, és úgy még könnyebb), akkor gondold ezt végig. (Illetve mondanám, hogy ha majd lányként meg tudod tapasztalni, és el tudod olvasni ezt a kérdésedet, akkor, mivel fiúkról elmondva valóban jellemzőbb ez, de azt hiszem az első előbb fog bekövetkezni..:D)

2014. jan. 9. 19:16
 15/21 anonim ***** válasza:

Egyébként nem azért, de még jó hogy elfogult az ember, ha a szerelméről beszél...Szerintem...

/előző/

2014. jan. 9. 19:19
 16/21 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy hemzsegnek azok a lányok, akiknek ez a kategória kell, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is, akiknek nem.

És téged ez amúgy miért zavar? Ha én szeretem a barátom, hajlamos vagyok egyes hibáin túllépni, míg másoknak ezek mondjuk annyira zavaróak lennének, hogy nem tudnának vele összejönni.

Amit te mondasz, az a bankigazgatós- az munkahely. Lehet, hogy a munkahelyén szigorú és szívtelen, de otthon meg szerető, gondoskodó és odaadó. Én személy szerint nem azt nézem, hogy a barátom a munkahelyén/egyetemen mit csinál, hogy viselkedik, amíg velem otthon teljesen normális és szerelmes. És nem azért, mert hozza haza a pénzt (nem vagyunk közös kasszán, így ez nem is lehet szempont), hanem mert úgy viselkedik velem, mintha a világ közepe lennék.

2014. jan. 9. 19:23
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
oké, én próbálom megérteni, csak nem megy... felteszel egy kérdést, amire megmondod, hogy szerinted mi a válasz és cáfolatot nem fogadsz el. hmm....igen, ez egy értelmes kérdés! akkor én most kibújok a Szerelmem mögül hisz most úgysincs itt nyugodtan megmondhatom hogy valójában egy t*hó paraszt....ja várjál nem, az te vagy. Ő életem szerelme, bocsi
2014. jan. 9. 20:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, te meg önérzetes szuka vagy.
2014. jan. 9. 20:12
 19/21 anonim ***** válasza:
mi bajod van, amitől ekkora ..... lettél?
2014. jan. 9. 20:16
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
Mekkora csíra vagy :D
2014. jan. 9. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!