Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok itt a gykn szinte minden pasis kérdésnél miért
bújnak a barátjuk mögé és onnan osztják az észt?
Figyelt kérdés
Szinte minden egyes olyan kérdésnél, hogy ha vagy csúnya pasi, vagy jó pasiról szól a kérdés, akkor az összes a párjával jön, hogy az nem ilyen, az nem jóképű, az nem nagyszájú, az nem partiarc, az nem szemét stb. Holott az életben meg hemzsegnek az olyan lányok, akiknek a jóképű, nagyszájú, iszákos, ki vagyok-mi vagyok pasik kellenek és azokkal is vannak együtt. Jóval kisebb részül a pasiknak az, aki ilyen kis aranyos, visszahúzódó srác. De itt minden lány szó szerint be akarja magyarázni, hogy a kedves, visszahúzódó srác az igazi, mind csak ilyen párjuk van. Persze most majd ehhez a kérdéshez jön majd rögtön 10 cáfolat (megfigyeltem), hogy csak azlrt is bebizonyítsák az ellenkezőjét. De már megszoktam. Inkább csak koncentráljunk a kérdésre.
Azt bírom, amikor jönnek a lányok, hogy nekik milyen csodás párjaik vannak (aztán lehet közben félrekúrogat a srác, csak ők szenttül hiszik, hogy hűséges) és mennyire jó velük :D
2014. jan. 9. 18:47
3/21 A kérdező kommentje:
Bírom ezt, ,,de az én barátom nem ilyen" a részét a dolgoknak. Szerintem csak az elfogultság beszél az összes lányból, váltig állítom, hogy ha a pasija verné őt, akkor is azt mondaná, hogy az ő pasija nem ilyen (mert pl gazdag, jóképű, jó vele szex és így szinte minden megbocsájtható neki).
2014. jan. 9. 18:49
4/21 anonim válasza:
Oké, akkor menjünk sorban.
Jóképű - naná.
Nagyszájú - ezen mit értesz? Ha azt, hogy csúnyán beszél, esetleg bunkó, akkor nem köszönöm. Tinikoromban bele voltam zúgva egy jóképű srácba, aki nem beszélt ép túl szépen időnként, de még mindig visszafogottabb volt jó pár osztálytársnál, mert nem használt minden második mondatban csúnya szót. Ma már kifejezetten taszít, ha valaki nagyon mocskos szájú.
Iszákos - kizárt, még az ital szaga is undorít, én magam is absztinens vagyok.
Ki vagyok mi vagyok - lásd, amit a nagyszájúra írtam.
És tudod mit, nem jövök azzal, hogy milyen a párom. ;)
2014. jan. 9. 18:49
5/21 A kérdező kommentje:
Rengeteg olyanról tudok, hogy a nő férje banki vezető és önkényes, nagyképű, minden héten kirúg egy-két munkatársat, ha az csak egy kicsit is csúnyán néz rá. De el van neki nézve, mert viszi haza a temérdek pénzt. Ez csak egy példa volt, csak azt próbálom érzékeltetni, hogy az emberek elfogultak a párjukkal szemben. Ha 100 ból 99 ember utálja is azt, de mivel ő szerelmes bele, így tökéletes lesz.
2014. jan. 9. 18:52
6/21 anonim válasza:
szerintem meg te vagy az, aki akkor is köpködne és hazugnak mondana mindenkit ha az orra előtt lenne a bizonyíték hogy xy-nak tényleg rendes barátja van.
elhányom magam az ilyen velejéig romlott irigykedő férgektől.
2014. jan. 9. 18:53
7/21 A kérdező kommentje:
Vártam már az első cáfolatot kedves 87%-os, tipikus női komment volt, hogy naná, hogy jóképű, meg naná, hogy nem beszél csúnyán, meg naná, hogy 5 diplomás, meg naná, hogy nem gazdag, meg naná, hogy nincs kocsija stb. Tipikus.
2014. jan. 9. 18:54
8/21 anonim válasza:
Jaj drágám, ennyire nem tudsz gondolkozni?.... Azok a csajok, akiket te ezerrel bámulsz az életben, nem itt írogatnak.... Itt 2-10 netán 30 válasz érkezik a kérdésekre ez nem valami nagy tömeg... Nem valami reprezentatív, de ettől még igazán fogadd el hogy ŐK ilyenek. Az élet meg nem csak belőlük áll... De fura, te meg csak azokat a lányokat veszed észre akik kivagyi pasikkal lébecolnak.. Hm, talán a többi többségében inkább otthon ül.
2014. jan. 9. 18:55
9/21 A kérdező kommentje:
Újabb önérzetes emberke, bravó...
2014. jan. 9. 18:55
10/21 anonim válasza:
Tessék. És kezdődik elölről. Már megint csak a nők a rosszak, meg a felszínesek, jaj, Istenem, miért átkozol engem...
Mert cáfolni akarnak. Te is ezt tennéd, ha minden nap megkapnád, hogy a nemed mekkora felszínes k#rva, de egytől egyig mind az. Hidd el, rohadtul unjuk. Valahogyan le kell reagálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!