Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tudassam a lánnyal, hogy nagyon áll a farkam rá, és rettenetesen kívánom?
Szerintem itt most nem azzal van gond, hogy közölni akarod vele, hanem a megfogalmazáson... Hamarabb "bele menne" a dologba, ha bele vinnél egy kis romantikát a vallomásodba, nem pedig nyersen közölnéd. Attól még őszinte maradnál és még nagyon jól is esne neki, mert ez igazán hízelgő. De te tudod.
22/L
ismét itt vagyok a 16 éves fiu, és nem értem a kérdésed h mennyit huztál casanova? nahmind1
és itt nem a vágyaiddal vannak gondok, mer ez normális dolog... a megfogalmazással van baj... sztem kevés olyan csajt találsz aki ennek a megfogalmazásnak örülne...meg lehet ezt fogalmazni szebben is... és még eredményesebb is lesz mint az h áll rád a farkam....
Figyelj, nem az őszinteségeddel van a baj, ha nem vetted volna eddig észre. Megmagyarázom.
1, Az a bunkó azokban amit mondasz, ahogy mondod. A megfogalmazás. Nem illik ilyet mondani egy lánynak, hogy áll a farkad rá, még akkor sem, ha így van. Pl: Vacsoránál bejelented, hogy szarnod kell. Igaz, de akkor is parasztság így megfogalmazni vacsoránál. (Remélem érted, hogy ez csak egy hasonlat)
2, Nem mondtam, hogy nem becsülöd meg, vagy nem fogadod el. Igen, jól látod, ez bunkó dolog, de próbáld meg kulturáltabban a lány tudtára adni a dolgokat. Pl: "Gyönyörű vagy, és nagyon kívánlak." Nyugi, ebből is meg fogja tudni, hogy valószínű áll a farkad.
Fuu necces...
Ha az én farkam állna ilyenkor akkor a szemét kidöfném milenne:SOmg...Lehet hogy a kapanyéllel megcsapkodom a fenekét vagy éppen kiszurná a nacimat a farkam:S
Necces lenne:D
ezvan és igen én még csíra 17éves fiu vagyok de nekem a nap sok orájában áll a dákeszom:Dsajna van pár jó nő a környékemen:D
Remélem segítettem 17/F:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!