Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tudassam a lánnyal, hogy nagyon áll a farkam rá, és rettenetesen kívánom?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 17:43
21/48 anonim válasza:
Lehet,velem van a baj,de számomra hízelgő,ha egy férfi ezt tudatja velem,és ha így kimondja szó szerint,hát mondja,egészségére! :-) Szerintem akár most is mondhatod a csajnak,ha nagyon érzékeny típus,akkor csak ennyit: kívánlak,és csak a szexre tudok gondolni már a puszta látványodtól is.Ennyi.ha megsértődik ezen,akkor egy fapina szerintem... üdv.: egy csajszi
22/48 A kérdező kommentje:
Te szűz csaj vagy fogadok. De nem gáz. Még csak 17 éves vagy...
2009. nov. 30. 18:34
23/48 A kérdező kommentje:
Próbáld ki 16 éves fiú! :D Mert te mennyit húztál casanova?
2009. nov. 30. 18:36
24/48 A kérdező kommentje:
18:34 Kösz! Korrekt!
2009. nov. 30. 18:37
25/48 anonim válasza:
rám gondoltál?emberismeret 0. a saját barátnődnek nem tudod megfogalmazni hogy kivánod:)
26/48 A kérdező kommentje:
Szűűűz! :D Még nem is voltál pasival azt ekkora az arcod? Na mennyé ki a földre kapálj egyet, meg szórjál szalmát a tyúkoknak! Ennyi vagy! :D Szűűűűűz...
2009. nov. 30. 18:41
27/48 anonim válasza:
Nem alacsonyodok le hozzád...Sajnos nem vagyok szűz...bár vártam volna vele:( Próbálok értelmes tanácsot adni,de számodra az a kielégítő ami a saját elképzelésedhez igazodik:)
28/48 A kérdező kommentje:
Miért sért, hogy valaki kíván téged testestül lelkestül?
2009. nov. 30. 18:45
29/48 anonim válasza:
Nem sért,de tudod elég unalmas egy idő után hogy bárhova megyek fütyülnek vagy elhívnak egy körre:(a nők miért nem teszik ezt?nem azzal van a gond, már szeretem a szexet de a nyers dolgokat nem...És a nők nagy többsége így van ezzel.De tedd ahogy jónak látod,bár a válaszaid szerint nem vagy több 15nél:)
30/48 A kérdező kommentje:
Dehát kapcsolatban vagyunk és szeretjük egymást. Nem idegenek. Egyébként 23 vagyok. Ennyit rólad. :D
2009. nov. 30. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!