Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Most tényleg ennyi nője lehetett?
Van egy srác nálam idősebb 7 évvel, én most 17 vagyok, viszonylag rossz a híre a városba , állítólag nagyon sok lánya volt már dolga de volt komoly kapcsolata is.
Állítólag ne jöjjek vele mert akkor rossz lesz a hírem a környéken, h milyen pasival állok össze (előbbiek miatt).
Állítási a szerint nagyon bejövök neki, és eddig nagyon kitartó, és komolyan gondolja.
Eszemre vagy a szívemre hallgassak?
ti mit tennétek ?
#16, 17
Persze, hogy mindenkit érhetnek meglepetések. De azok bármikor érhetnek. Engem például az a barátom dobott egyik napról a másikra, aki olyan, mint az itt síró, becsajozni nem tudó fiúk. Hogy miért? Mert akadt egy másik lány, aki szépen nézett rá, ő meg persze nem bírt ellenállni, mert "értsem meg, neki nem volt módja kiélni magát".
Ellenben két olyan barátom is volt, aki a kérdező által vázolt típus. Egyikük 23 éves volt, amikor összekerültünk, közel tíz év tapasztalattal a háta mögött. A kapcsolatunk elején rendszeresen hívogatták meg írtak neki mindenféle csajok, hogy menjen át, mert dughatnékjuk van. Gond nélkül pattintotta le őket, mondván erre már nem lesz lehetőség, mert szerelmes. 5 év után végül én hagytam el, ő feleségül akart venni.
A másik a párom, 28 évesen közel 15 év tapasztalattal (ja, amúgy ennyit arról, hogy "bezzeg a mi időnkben nem szexeltek a tinik"). Jó, ő tényleg mondta, hogy most már elege van ebből, az utóbbi időben nem is csajozott, csak egy fix partnerrel járt össze rendszeresen.
Mindkét esetben annyi volt a "trükk", amit már írtam is, hogy keményen próbára tettem őket. Aki hajlandó félórákat várni rám, vagy átszelni vonattal a fél országot, aki ha többet iszom a kelleténél (és még rá is játszom) - nem fogdosni kezd, hanem belém karol és hazakísér, aki eljön velem ikeába cipekedni helyettem, aztán otthon össze is rakja a bútort, ha megkérem, és hasonló dolgokra hajlandó hónapokon keresztül úgy, hogy ráadásul már egészen az elején mondom, hogy ha csak szexet akar, akkor ne fussunk felesleges köröket, hanem mondja meg - annál eléggé biztos lehet az ember lánya abban, hogy tényleg komolyan gondolja a dolgot.
Főleg hogy az ilyen típusú férfiak a legritkább esetben visznek ágyba nőt hosszas udvarlás után, inkább lehengerlő stílussal már aznap este megszerzik őket, hogy másnap már új préda után kutassanak :)
Persze olyanokkal is találkoztam már, aki nem csillapodott még le (hiába, ez a típus a zsánerem :) ). De ők tipikusan már az első "próbán" elbuktak, volt olyan is, aki a szemembe mondta, hogy ő ugyan nem fog ennyit küzdeni egy dugásért, amikor három lányból kettő csettintésre ugrik neki. Na most egy ilyen után meg minek picsognék? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!