Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Most tényleg ennyi nője lehetett?
Van egy srác nálam idősebb 7 évvel, én most 17 vagyok, viszonylag rossz a híre a városba , állítólag nagyon sok lánya volt már dolga de volt komoly kapcsolata is.
Állítólag ne jöjjek vele mert akkor rossz lesz a hírem a környéken, h milyen pasival állok össze (előbbiek miatt).
Állítási a szerint nagyon bejövök neki, és eddig nagyon kitartó, és komolyan gondolja.
Eszemre vagy a szívemre hallgassak?
ti mit tennétek ?
És mióta ismered? Mennyire ismered? Tudsz róla objektív képet alkotni, láttad különféle helyzetekben? Ha igen a válasz mindenre, akkor esetleg adhatsz neki esélyt. Azért a pletykákat sem kell mindig komolyan venni, sokszor erősen túloznak, illetőleg sok irigy nő képes komplett hazugságvilágot is felépíteni csupa irigységből. Ha komolyan érdekled, még várasd, ne feküdj le vele rögtön, mert úgy mindenképp elveszti az érdeklődését.
28/L
Figyelj, az, hogy valakinek fiatal, bulizós, kiélős korszakában volt néhány csajjal-nővel dolga, abban én még semmi rosszat nem látok. Inkább fiatalon csinálja, amikor még nincsenek komoly szándékai, nem akar megállapodni.
A másik meg, hogy ha valakit látnak több emberrel, akkor feltételezik, hogy más is történt ott, pedig valójában lehet hogy nem. Én nem szoktam hagyatkozni a városban terjedő pletykákra. Nekem is volt hírem, de az nagyobb volt, mint maga a valóság...szóval erről ennyit.:) Én is éltem nőként, mikor fiatal voltam, voltak dolgok, amikre nem vagyok büszke, ma már másként csináltam, de aztán felnőttem, megkomolyodtam, családot alapítottam és köszönöm szépen nem pasizom abszolút!
Én azt gondolom, hogy ismerd meg, találkozzatok, beszélgessetek, figyel a viselkedését, a reakcióit és egyből le fog esni, ha nem gondolja ezt az egészet komolyan. De ha igen, akkor lehet hogy mellettem meg fog állapodni, beléd szeret, együtt lesztek, jól meglesztek, de ha éppen pofára ejt, hát nem te leszel az első. Az élethez hozzátartozik a csalódás is, a negatív élmények is. Amin aztán idővel az ember túljut.
De ha meg nagyon szimpatikus neked, vágysz rá, de mégsem teszel semmit az ügy érdekében, akkor pedig lehet egy életre megbánod, hogy kihagytad...
Mi ennyi alapján nem fogjuk tudni eldönteni helyetted, neked kell magtudnod, hogy mennyire komolyak a szándékai veled, és neked megéri-e az, amit kaphatsz (alkalmi szex, vagy akár kapcsolat) azért cserébe, amit veszíthetsz (önbeszülés, vagy a jóhíred).
Mondjuk beszélhetnél egy volt csajával, ha ismersz olyat. Tőle többet megtudhatsz róla, mint a pletykákból, vagy az önfényezéséből. De azt hiszem, alul értékeled magad, ha ilyen kompromisszumokra is hajlandó lennél. Nem írtad, hogy szereted, de még csak hogy tetszik, azt sem, csak hogy te tetszel neki. Ez kicsit olyan, mintha az utolsó esélyed lenne ez a srác, pedig biztos nem az. (jó, lehet csak kifelejtetted, én meg túl sok jelentőséget tulajdonítok neki...)
Szerintem ez marhaság.
A párom is végigdugta előttem a fél várost. Aztán lecsillapodott, most szépen megvagyunk kettecskén, annyi hogy időről időre elkápráztat azzal, hogy mennyire ért a női testhez (jobban, mint én :D).
Eleinte persze nálunk is akadtak pampogók, hogy biztos mindenféle nemibetegséget elkaptam tőle, meg mást szed föl mellettem, mert nem leszek elég neki, megúgyegyébkéntis honnan van akkora egóm, hogy azt képzelem, majd mellettem megállapodik.
De az idő múltával elhallgattak, amikor látták, hogy tényleg szeretjük egymást és kitartunk egymás mellett. Mondjuk keményen próbára tettem az elején (részben önhibámon kívül, de gyakran volt olyan, hogy pl. félórát várt rám a 38 fokban, hogy egy félórát együtt tölthessünk), így könnyű volt elhinnem, hogy tényleg engem akar. Egy kósza numeráért senki nem tepert volna ennyit :)
Istenkém, nézd már meg, hogy hány éves.. 17 éves a kérdező.
Bizonyára a 24 éves srác élete párját találta meg benne.
Azzal meg, hogy végigdugja valaki a fél várost, nem büszkélkednék, amúgy valóban igaz, egyszer mindenki lecsillapodik, neked szerencséd volt, pont akkor kezdett lecsillapodni, amikor te feltüntél, lehet ha egy évvel előtte találkozol vele, akkor te is itt picsognál most.
Köszi szépen mindenkinek aki válaszolt, hálás vagyok nektek !
És üzenem annak aki lehülyézett ,hogy én itt csak véleményt kértem azoktól akiknek van ilyesmi tapasztalatuk, a végén úgyis én döntök :)
Egyszer egy nagyon bölcs ember azt felelte a kérdésre "honnan tudod, hogy szerelmes vagy?" :
Ha kérdezned kell : nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!