Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít nektek, hogy egy pasi milyen izmos?
Figyelt kérdés
Szóval ha megláttok nyáron egy srácot akkor mennyire fontos az, hogy jó teste legyen? Mennyire fog meg bennetek a kinézet? Vagy inkább a mackós pasik hódítanak ma?
20/L
2014. jan. 6. 18:06
1/11 anonim válasza:
én 22/f vagyok, és sportos, szóval remélem erre dől a mérce :D
2/11 anonim válasza:
nekem az izmosabbak:)
A legjobb egy alex pettyfer v hasonlo:D
3/11 anonim válasza:
ez nagyon változó, attól függ neked mi az ízlésed. Bármi lehet úgymond trendi, ha neked az izmosak jönnek be, akkor úgyis azokat keresed a szemeddel. Én bírom azt akinek vagy egy kis pocakja. az én pasim 38 éves, régebben sokat sportolt, evezős volt, szóval a háta még mindig megvan, és a karja is izmos, de imádom a pocakját :) Nekem ez jön be.
4/11 anonim válasza:
nekem fontos, az izmos pasik nagyon tetszenek:)
5/11 anonim válasza:
A mackós pasik biztosan nem hódítanak, a legtöbb lány az izomra csorgatja a nyálát ;)
Jó lehet most konditerem-tulajdonosnak lenni.
6/11 Vattacukiii4 válasza:
Nekem az a fontos hogy egyáltalán legyen izomszvete. Nem rajongok az anorexiásokért. Bocsi :/ ja de igen az izmosra gerjedek.. XD
7/11 anonim válasza:
Magasabb legyen nálam, és legyen jó kisugárzása, a testalkat annyira nem mérvadó.
8/11 anonim válasza:
Én nagyon odafigyelek az alakomra, büszke is vagyok rá és hasonló fiút keresek. Szóval nálam fontos, hogy jó teste legyen. :)
18/L
10/11 Pain for Pleasure válasza:
Ne legyen túl vékony és túl kövér sem, a többi nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!