Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyának mennyit áruljak el a fiúról, akivel találkozni fogok?
Én is ilyen helyzetben voltam nem is olyan rég. Fogalmam sem volt, hogy mit mondjak el az új (és egyben legelső) barátomról anyukámnak, mert tudtam, hogy nem tetszene neki. (Hosszú haj, fekete ruhák, metálos..:) ) Aztán annyit mondtam csak, hogy xy a neve, egy iskolába járunk, 17 éves. Aztán azóta egyszer látta és nem is tett semmi megjegyzést a külsejére. Tudja, hogy rendes, udvarias.
Szóval, szerintem nem kell róla feltétlen képeket mutogatni, meg a teljes életéd elmesélni, de ha szeretnéd anyudat beavatni ilyen részletekbe, akkor biztos örülne :) Csak tudja, hogy egy rendes fiúval találkozol.
Szurkolok!
17L :)
Ha még együtt se vagytok minek beszélsz róla? Ezt sose értettem... miért kell minden jöttmentről tudnia?
Nekem 2 pasimról akikkel együtt jártam, nem is tudott senki a családból. Nem éreztem úgy, hogy rájuk tartozna. Magánügyemnek gondoltam. Amúgy meg nem kérdezték.
Mikor már idősebb lettem mondtam, ha épp járok valakivel, de csak akkor ha kérdezték. De végül csak és kizárólag a férjemet mutattam be a családnak , 5 hónap együttlét után, és akkor már javában jegyesek voltunk.
Miért kell minden pasiról tudnia? Miért nem csak akkor beszélsz valakiről ha már fontossá vált számodra?
Egyébként anyám is így gondolkodik mint én, mint kiderült:) Ő se érti miért kell manapság az anyáknak minden pasit megismerni, vagy mindegyikről tudni.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!