Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan gyávák a pasik, hogy nem tudnak odaállni a csaj elé és megmondani nekik, hogy már nem akarnak vele többé találkozni!?
Egyszerűen elképesztő néhány pasas gyávasága és az, hogy nem tud oda állni mondjuk elém és azt mondani, hogy: "Bocs, de uncsi vagy, mást keresek.", vagy "Rájöttem, hogy nem te vagy az igazi" esetleg "Nem megoldható, hogy mi találkozzunk." Szerintem sokkal korrektebb lenne valamit "böfögni" és nem csak úgy eltűnni, mint szürke szamár a ködben. Én is megmondom a randipartnereimnek, ha már nem érdekelnek, mert szerintem ez így helyes.
A másik, meg, ha tényleg eltűntök, akkor ne csodálkozzatok, hogy, ha a csaj nyaggat benneteket pasikat, mert magyarázatot keres, szeretné tudni, hogy mi történt, ennyi azt hiszem jár neki.
Várom a véleményeket.
24/L
(Ja, egyébként az illetővel már többször is találkoztam, szóval az első randi után megérteném a viselkedését, de így...)
Érdekes... pont nem az a pasi volt, aki olyan könnyen lerohant volna.
Sajnálom a pasikat is sokszor, mert a nők is elég gyökér módon tudnak viselkedni. De ez oda-vissza megy.
Néhányszor találkoztunk, számot nem szeretnék írni, hátha felismer valaki. :)
" mert sok nő is ezt csinálja,lásd az itteni kérdések."
Ott a pont! Kérdező, fogadjunk, hogy a sok szűz pasi kérdéseiről teljesen megfeledkeztél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!