Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lánnyal jönnétek össze a helyemben?
Anita: egy fekete hajú bombanő, mindene a divat, a hűség viszont nem az erőssége és kicsit felszínes.
Vivi: bájos, kedves lányka, de nagyon visszafogott és utál bulizni.
Petra: ő is csinos, ráadásul céltudatos és precíz, azonban szereti állandóan ellenőrizni a másikat és nagyon ragaszkodó.
Ezek alapján melyikük lenne a legjobb partner? Csak kiváncsi vagyok, Ti mit gondoltok.
Vivi Baby :D
De csak ha nem kuka.
Akkor elemezzünk.
Anita: én a helyedben őt választanám, és kefélném egész nap. (ha jól dugsz és van pénzed akkor nem kell aggódni a hűség miatt, nyert ügyed van.)
Vivi: biztos cuki, de valószínűleg frigid.
Petra: önbizalomhiányos, betegesen féltékenykedő leányzó? köszi nem.
1.azért mert nem hűséges:kitudja mikor csalhat meg,ha komoly kapcsolatot akarsz ne őt válaszd ráadásul felszínes is
2.ha a lány nem szeret bulizni az nálam nyerő mert én se nagyon szeretek,kedves és visszafogott is :D
3.az jó hogy céltudatos meg csinos,de ha precíz valószínűleg mindig a tökéletességre törekszik,az is jó hogy ragaszkodó de a legtöbb férfi nem szereti ha a párja mindig a sarkába van(kell a személyes tér)
Összegzésképpen a 2.Vivi
Nálam tulajdonságokra ő lenne a nyerő :D
nektek Vivi tetszik leginkább, ahogy nekem is :)
ugyan képet nem csatoltam, de az csak megerősítené ezt...
azt hiszem fel is hívom a lányt, köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!