Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lánnyal jönnétek össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lánnyal jönnétek össze a helyemben?

Figyelt kérdés

Anita: egy fekete hajú bombanő, mindene a divat, a hűség viszont nem az erőssége és kicsit felszínes.

Vivi: bájos, kedves lányka, de nagyon visszafogott és utál bulizni.

Petra: ő is csinos, ráadásul céltudatos és precíz, azonban szereti állandóan ellenőrizni a másikat és nagyon ragaszkodó.

Ezek alapján melyikük lenne a legjobb partner? Csak kiváncsi vagyok, Ti mit gondoltok.

2014. jan. 5. 00:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
vivi vagy ha ő nem akkor a petra
2014. jan. 5. 00:22
 12/36 anonim ***** válasza:
10%
Azt, mint a 10. válaszoló. :)
2014. jan. 5. 00:23
 13/36 anonim ***** válasza:
76%
Ha még nagyon fiatal vagy, mindenképp Anitát. Petra rém idegesítő lesz egy idő után, Vivire meg ráérsz 30 éves korod után.
2014. jan. 5. 00:23
 14/36 anonim ***** válasza:

Micsoda személyiség elemzés. Egy kicsit precizebb is mint kellene? Lehet hogy nem jól ismerted ki őket?

Mindhárom téged akar egy azon időben?

Micsoda pasi áll ó tényleg nagy ás állÓ !! :)

2014. jan. 5. 00:24
 15/36 anonim ***** válasza:

Petrával, de azérért neki sem udvarolnék az idők végezetéig.

A vivifélék várják a szőke herceget és szingliként is olyan távolságtartóak a fiúktól, mintha nem is tudom el lenne jegyezve, és ha sikerül is kialakitani vele valamit az örökkévalóságig kell várni "arra".

Anitával is szivesen smárolnék meg dugnék, de ha nagyon kétes a hirneve akkor azért a komoly kapcsolat előtt lenne pár szavam hozzá.

2014. jan. 5. 00:24
 16/36 anonim ***** válasza:
59%

tulalajdonságokban Vivi

de nem mindegy hogy azért az hogy néz ki

2014. jan. 5. 00:26
 17/36 anonim ***** válasza:
nehéz kérdés, első ránézésre én is azt mondom egyértelműen, hogy Vivi, de tudom magamról, hogy az életben nem őt venném észre
2014. jan. 5. 00:27
 18/36 anonim ***** válasza:

ja !! és ez FONTOS

mivel Mi csak a te infod. alapján dönthetünk, ezért a jellemzésed alapján TE DÖNTÖTTÉL! ugye tudod?

holnap meg már máshogy lesz.

2014. jan. 5. 00:27
 19/36 anonim ***** válasza:
vivit
2014. jan. 5. 00:32
 20/36 anonim ***** válasza:

még én mindig

melyiket ?

a. pocakos, szőrös, de anyukája nagyon kedves

b. gazdag,olimpikon,imád főzni, mindig kielágít

c. mezőgazdász vidéken, sokat pukizik, féltékeny

Nos Ezek alapján melyikük lenne a legjobb partner?

2014. jan. 5. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!