Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lánnyal jönnétek össze a helyemben?
Anita: egy fekete hajú bombanő, mindene a divat, a hűség viszont nem az erőssége és kicsit felszínes.
Vivi: bájos, kedves lányka, de nagyon visszafogott és utál bulizni.
Petra: ő is csinos, ráadásul céltudatos és precíz, azonban szereti állandóan ellenőrizni a másikat és nagyon ragaszkodó.
Ezek alapján melyikük lenne a legjobb partner? Csak kiváncsi vagyok, Ti mit gondoltok.
Micsoda személyiség elemzés. Egy kicsit precizebb is mint kellene? Lehet hogy nem jól ismerted ki őket?
Mindhárom téged akar egy azon időben?
Micsoda pasi áll ó tényleg nagy ás állÓ !! :)
Petrával, de azérért neki sem udvarolnék az idők végezetéig.
A vivifélék várják a szőke herceget és szingliként is olyan távolságtartóak a fiúktól, mintha nem is tudom el lenne jegyezve, és ha sikerül is kialakitani vele valamit az örökkévalóságig kell várni "arra".
Anitával is szivesen smárolnék meg dugnék, de ha nagyon kétes a hirneve akkor azért a komoly kapcsolat előtt lenne pár szavam hozzá.
tulalajdonságokban Vivi
de nem mindegy hogy azért az hogy néz ki
ja !! és ez FONTOS
mivel Mi csak a te infod. alapján dönthetünk, ezért a jellemzésed alapján TE DÖNTÖTTÉL! ugye tudod?
holnap meg már máshogy lesz.
még én mindig
melyiket ?
a. pocakos, szőrös, de anyukája nagyon kedves
b. gazdag,olimpikon,imád főzni, mindig kielágít
c. mezőgazdász vidéken, sokat pukizik, féltékeny
Nos Ezek alapján melyikük lenne a legjobb partner?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!