Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de miért érzem hogy zaklatom?
Az egész kezdődött egy SMS-el, amit megköszönt.
Beszélgettünk egy jót utána, ami nem volt annyira jó, mint előre elterveztem, de mégis jobb volt, mint egy szimpa beszélgetés :)
Aztán annyi. Ő ilyen érzelmileg zárt csaj, én nekem meg fontos a megerősítés.
Ezután megint akartam SMS-t küldeni, de féltem, hogy zaklatom.
A probléma az, hogy nekünk már volt előéletünk, és nehezen bízok meg benne (de megtudok) + nem mindig az az egyértelmű rajta, amit mutat.
gyerekkorunkban 12-13 évesen tartósan szerettük egymást, csak kicsik voltunk. Meg gyerekek.
Aztán lett egy kapcsolata 15 évesen.
Most 19 évesek vagyunk. Ő még mindig másképp kezel, meg forr is a levegő, ha csak állunk egymás mellett, hogy nem szólítjuk meg a másikat, szóval ezek a dolgok még megvannak.
De ez bonyolult és hosszú sztori.
okom van rá.
Sokszor csinálta azt, hogy napról napra közeledtünk, aztán x idő után elkezdett pasizni mással is.
Aztán abból nem lett semmi, megint keresett aztán megint nem.
nem, ő 2 hét alatt elvárja hogy történjen valami, különben nyuszi vagyok. ezért nem zár el, más pasikat sem.
meg az érzés magában. tudom hogy ez a ló szamár esete, de az hogy mindig visszafordul naívan nézve mintha többet jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!