Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha titeket a fiú letámadna akkor pofont adnátok, vagy hagynátok?
Hat eleg szanalalmas az, akinek ez kell, hogy no kozelebe keruljon, raadasul akiket igy megkaphat, az is az olcso kategoria, hogy mindegy neki ki smarolja le.
Ja, es persze a haverodnak bejott.. hat persze. Ott voltal, lattad? Kepzeld el en meg Brad Pittel toltottem az ejszakat, most vallott szerelmet, hogy miattam elhagyja Jolikat..
Mindig csak a haverokkal, vagy a haver barataival tortent. Milyen erdekes, hogy en meg soha egy lanytol nem hallottam, hogy igy letamadtak volna.
Persze hogy ott voltam a hangnemedet meg kikérem milyen jogon faggatózol ráadásul milyen jogon vonod kétségbe a szavam hát kivagy te itt ri*banckám?
Egyébként csak hogy tudd egy bulin voltunk mindketten és ő ott ment oda 2 különböző csajhoz akiket megcsókolt miután szemeztek egy ideig és egyik se baszta pofon! Na ehhez mit szólsz okoska!
Ha én nem akarom hogy valaki megcsókoljon akkor nem tud megcsókolni, mert ahogy közeledik azt mondom nem, és ellököm. Ha megint közeledik bokán rúgom. Ha megint akkor meg tökön rúgom.
Ha egy nő hagyja hogy egy pasi olyan közel merészkedjen hozzá, hogy meg tudja csókolni, akkor nincsen joga pofozkodni se, mert akkor ő maga is belement a csókba...
ennyi.
13: Azt, hogy aki az istállóba megy, az csak a tehén tőgyét fogja.
Bocs, én normális, rendes, átlagos lányokra gondoltam, azok tényleg nem smárolnak minden jött-menttel, de buliban félrészeg ribiket összenyalni nem nagy kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!