Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok találkoznátok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok találkoznátok még azzal a fiúval akiről kiderülne, hogy heti rendszerességgel füves cigizik?

Figyelt kérdés
Ezt a fiú mondaná el, nem az első randin.
2014. jan. 3. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Drogellenes vagyok, de ha már szeretem... 1. lépés: Megpróbálom leszoktatni/abbahagyatni vele.

2.lépés: Ha nem sikerül eltűröm, mert szeretem, bár előbb-utóbb úgyis rábeszélne, hogy próbáljam ki, találkoznék vele.

2014. jan. 4. 01:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem. Volt már heti rendszerességgel füvező barátom, és soha többé nem lesz.
2014. jan. 4. 12:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy éves kapcsolatom, ilyen személlyel méghozzá az első nagy szerelem. Csak a 10. hónapban tudtam meg mi a helyzet, úgy ivott folyamatosan hogy detoxba került valamint mellette füvezett és hát heti, néha pedig napi rendszerességgel. Mindenféle gyógymódot próbáltam neki találni, majd az egyik napon közölte hogy megbánta hogy velem van és neki ma már másik barátnője van. Ennyi volt. :/

18L

2014. febr. 2. 21:07
 14/18 anonim ***** válasza:
hát ha ritkábban füvezne - és marihuána nem krokodil meg ilyen szar gyilkos szerek- akkor oké mondjuk fiatal meg ilyenek de egy bizonyos kor felett nem, nem tudom elképzelni pl. azt, hogy füves a gyerekeim apja :DDD
2014. febr. 2. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:
igen, miért ne?
2014. jún. 18. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha leakarna szokni, igen.
2015. dec. 22. 18:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Semmiképp! Még ha leszokóban lenne akkor sem.
2015. dec. 22. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örültem volna, ha az első randin megtudom hogy a barátom rendszeresen füvezik.

A 3. hónapfordulónkon mondta el, iszonyat nagyot csalódtam benne. Megmondtam hogy én ezt nem tudom és nem is fogom tolerálni, ezt felfogta, azt mondta hogy csak ritkán, bulikon fog szívni.

Nem tudom még hogy betartja-e, esetleg teljesen le fog tudni-e szokni róla. Egyet viszont biztosan tudok: nem lesz hosszú távú a kapcsolatunk, mert nem fogok tudni együtt élni egy drogossal. Nagyon sajnálom mert jóravaló srácnak tűnt, és azt még jobban dühít hogy csak most mondta el mikor már megszerettem. Ha elmondja az első randin, akkor nem pazaroltam volna rá 3 hónapot.

2015. dec. 22. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!