Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan sráccal aki, rendes, kedves, nagyon bejön nektek külsőre is, de ahol az életében tart az már nektek nem perspektíva?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én most fogok végezni egy viszonylag jó szakon, nem egy büfészakon, hanem amivel könnyen el lehet helyezkedni. A srác viszont habár ugyanannyi idős mint én, mos kezdett el egy szakot, tehát még 3 évig mindenképpen diák lesz, és utána is kétesélyes, hogy el tud-e majd ezzel a szakmával helyezkedni. Habár nagyon tetszik nekem és érzelmileg is nagyon vonz, nem tudom milyen vége lehet egy ilyen kapcsolatnak...2014. jan. 3. 18:04
21/22 anonim válasza:
Kérdező! Ha ez téged ennyire zavar, akkor inkább hagyd rá a dolgot és keress mást. Ezzel nincs semmi gond, te ilyen vagy, ő meg olyan.
22/22 anonim válasza:
Nem is értem ezeket a vàlaszokat. Ti hol éltek? Tündérmesében?
Nekem volt olyan barátom, akit egy idő után nekem kellett eltartanom, és baromira kidobtam, mert megszűnt számomra férfikènt létezni.
Nekem gond lenne, nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!