Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan sráccal aki, rendes, kedves, nagyon bejön nektek külsőre is, de ahol az életében tart az már nektek nem perspektíva?
Kérdező:
Mindig az embert nézd, és ne a papírjait. Már megbocsáss, nem bántani akarlak, de iskolapeldája vagy ennek a "nem büfé szakoddal"
szerintem te ne is akarj családot, nem való neked. Maradj a karriernél.
Ezzel nem azt mondom, hogy baj hogy jót akarsz a gyerekednek, de az hogy 24 évesen lenézed a nem millás fiúkat, és már előre rettegsz a gyestől, hogy pár évre kiesel a munkából, az bizony nem normális. Fiatal vagy még, de valóban kell hogy legyenek céljaid, de az ég szerelmére, ne vess már meg másokat azért mert kicsit lassabban haladnak, mint te! Ráadásul honnan tudod hogy mi lesz 6 év múlva? Lehet hogy te a jogi diplomáddal utcát sepersz, a férjednek meg európa hírű péksége lesz!
Ez most hülyén hangzik, tudom, de egyetemen végzel, és felteszel ide egy ilyen kérdést?
Önálló döntésképességet nem oktatják az egyetemen?
szerintem igazad van, kérdező
ilyenkor mindig mindenkiből kijön a sárkány, de ez tényleg így van. nyilván nem ez a fő döntő, mert ha annyira oda vagyok érte, akkor csak ezért nem szakítok, viszont ha látom, hogy később csak egy helyben toporog és nem képes semmit kezdeni magával, megbízhatatlan munka és pénz szempontjából, akkor hiába keresek én pénzt, az nem elég kettőnk, ne adj isten hármunk, négyünk (gyerekek) eltartására... úgyhogy néha egy pillanatra ki kell lépni a rózsaszín ködből és racionálisan nézni a dolgokat
de most még kár ezen rágódnod, ha nagyon tetszik, legyél vele.. idővel megismered és kiderül mit várhatsz tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!