Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti járnátok olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan sráccal aki, rendes, kedves, nagyon bejön nektek külsőre is, de ahol az életében tart az már nektek nem perspektíva?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én most fogok végezni egy viszonylag jó szakon, nem egy büfészakon, hanem amivel könnyen el lehet helyezkedni. A srác viszont habár ugyanannyi idős mint én, mos kezdett el egy szakot, tehát még 3 évig mindenképpen diák lesz, és utána is kétesélyes, hogy el tud-e majd ezzel a szakmával helyezkedni. Habár nagyon tetszik nekem és érzelmileg is nagyon vonz, nem tudom milyen vége lehet egy ilyen kapcsolatnak...

2014. jan. 3. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És mit csinált eddig? Dolgozott? Másik egyetetre járt? Vagy csak ült otthon. Mert nagyon nem mindegy. Max az utolsónál számíthat valamit, de lehet h azt most nőtte ki, azért ment egyetemre. És nehogymár a szak is számítson, nem tanulhat mindenki kereskedelmet, kommunikációt neadj'isten politikát, akinek nem olyan a beállítottsága, az nem bírná, de emiatt nem szabad lenézni!
2014. jan. 3. 18:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Másik egyetemekre járt, de nem sikerült csinálni végül egyiket sem, ezért félek, hogy ez is benne van a pakliban
2014. jan. 3. 18:17
 13/22 Pain for Pleasure ***** válasza:
Jelenleg egy olyan sráccal ismerkedem, aki még tanul, én meg már dolgozom. Sosem merült fel bennem, hogy ez gondot jelentene valaha is.
2014. jan. 3. 18:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Mindig az embert nézd, és ne a papírjait. Már megbocsáss, nem bántani akarlak, de iskolapeldája vagy ennek a "nem büfé szakoddal"

2014. jan. 3. 18:18
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

szerintem te ne is akarj családot, nem való neked. Maradj a karriernél.

Ezzel nem azt mondom, hogy baj hogy jót akarsz a gyerekednek, de az hogy 24 évesen lenézed a nem millás fiúkat, és már előre rettegsz a gyestől, hogy pár évre kiesel a munkából, az bizony nem normális. Fiatal vagy még, de valóban kell hogy legyenek céljaid, de az ég szerelmére, ne vess már meg másokat azért mert kicsit lassabban haladnak, mint te! Ráadásul honnan tudod hogy mi lesz 6 év múlva? Lehet hogy te a jogi diplomáddal utcát sepersz, a férjednek meg európa hírű péksége lesz!

2014. jan. 3. 18:20
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem jól látod a dolgot, egy gyereknek szüksége van az anyjára ezt jól tudom azonban, ha egy családban én lennék a kenyérkereső, na igen akkor nem maradhatnék otthon a gyerekeimmel 3 évig sem, hanem rohanhatnék vissza dolgozni 3 hónap után.
2014. jan. 3. 18:22
 17/22 anonim ***** válasza:
De magabiztos vagy.. 3év sok idő.A te szakmád is mehet a levesbe ennyi erővel.
2014. jan. 3. 18:27
 18/22 anonim ***** válasza:
küldtem neked privit. Nem hülyeségből privátban :)
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez most hülyén hangzik, tudom, de egyetemen végzel, és felteszel ide egy ilyen kérdést?

Önálló döntésképességet nem oktatják az egyetemen?

20/22 anonim ***** válasza:
57%

szerintem igazad van, kérdező

ilyenkor mindig mindenkiből kijön a sárkány, de ez tényleg így van. nyilván nem ez a fő döntő, mert ha annyira oda vagyok érte, akkor csak ezért nem szakítok, viszont ha látom, hogy később csak egy helyben toporog és nem képes semmit kezdeni magával, megbízhatatlan munka és pénz szempontjából, akkor hiába keresek én pénzt, az nem elég kettőnk, ne adj isten hármunk, négyünk (gyerekek) eltartására... úgyhogy néha egy pillanatra ki kell lépni a rózsaszín ködből és racionálisan nézni a dolgokat

de most még kár ezen rágódnod, ha nagyon tetszik, legyél vele.. idővel megismered és kiderül mit várhatsz tőle. :)

2014. jan. 3. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!