Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ha egy fiú Fluor Tomit idéz?
Figyelt kérdés
"Kicsi lány oh szia helló"
Leírnátok még a korotokat?
2013. dec. 28. 23:30
2/17 anonim válasza:
Inkább Shakespeare idézeteket köpködjön.
3/17 anonim válasza:
Te ezt komolyan gondoltad?
NEM!
18/L
4/17 anonim válasza:
a nevedről ítélve a te korosztályodban biztos
5/17 Költőnő? válasza:
úristen, NEM :)
nagyon nem :)
33
7/17 A kérdező kommentje:
És ha azt mondom, hogy "csak akkor bulizom ha úgy van, és általában úgy van, lent megtalálsz a klubban."
Most ismertem meg ezt a világszenzációs alkotást, eddig nem tudtam, hogy honnan jönnek az ilyen magasröptű mondások, mint "álljunk össze mint két kicsi lego!"
2013. dec. 28. 23:36
8/17 anonim válasza:
szerintem a legjobb akkor is a "nekem kukim van, neked nunid van, gyere rakjuk össze amink van" xD
9/17 anonim válasza:
"a nevedről ítélve a te korosztályodban biztos"
a dragondball z hazánkba olyan 1996 körül jött be tehát a kérdező vagy 16 körüli lehet de már abba a korosztályba se divat szal ez az állítás téves !
10/17 anonim válasza:
Eleg gaz, hogy egy eredeti szoveget nem tud kitalalni .19/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!