Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú különösen kedves és figyelmes egy lánnyal, az csak annyit jelent, hogy jó fej, vagy többet is?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, aki ilyen kedves, de azt hiszem van barátnője.. Idősebb nálam elég sokkal, és szégyenlős kislánynak érzem magam mellette, de ez egyáltalán nem zavar! Inkább szórakoztató. Néha kedvesen közel hajol, biztos tetszem neki, de nem akarok nagy bociszemekkel nézni rá, bár bejön a plátói szerelem :) Mit gondoltok, mit csináljak?2009. nov. 29. 10:14
1/2 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva nem biztos hogy csak annyit jelent hogy jófej,lehet hogy tényleg tetszel neki ezt persze ennyiből nehéz lenne megmondani.Más lányokkal is ilyen kedves?Mert ha igen akkor Ő egyszerüen csak ilyen.Ha van barátnője akkor felejtsd el.Ha nincs akkor nyugodtan kezdeményezz mert szerintem Te sem vagy közömbös neki.
2/2 anonim válasza:
Jó a kérdés...nekem is van eg yilyen fiú a közelemben :D az msn sokat segít, rengeteg dolgot meg lehet tudni valakiről így, mert nem kell a szemedbenéznie miközben mondja...
az enyém nagyon jó fej, de nem azért csinál velem és még 1-2 lánnyal ilyeneket, szexet akar, de úgy hogy lelki fájdalmat nem akar okozni...szóval elég rendes, de nagyon hülyíti a lányokat, nem tudom ő egyáltalán észreveszi-e magáról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!