Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire számít a belső? Nem vagyok egy adonisz, de nagyon kedves, figyelmes és vicces vagyok (mondták páran). Szóval ez mekkora esélyt ad?
nagyon, nagyon fontos a belső.
de fontos a külső is... ha tetszik, ha nem, kell hogy vonzódjak a pasihoz.
Már nem vagyok lány, de én mindig inkább belső tulajdonságok alapján választottam, persze az is fontos volt, hogy valamilyen vonzalmat érezzek fizikailag is a párom iránt, hiszen ha annyira taszítónak látom, hogy hozzá sem tudok érni, az nem jó. De az adoniszi külső soha nem volt feltétel, pedig válogathattam volna ilyenek közül is jócskán.
Viszont nekem a belső tulajdonságok közül a legfontosabb a határozottság, magabiztosság, humorérzék és az erős érzelmek voltak (persze sok más mellett, elég igényes voltam belső tulajdonságok terén).
12:09
Okosat mondtál, ezért jár a zöld pacsi! :)
Akik ezt mondták rólad,azoknál probálkozz:)Mert meglátták ezt benned az csak jó:)
Úgy tűnik neked fontos a külső hiszen feltetted ezt a kérdést!AZ hogy nem vagy adonisz,azt te mondod magadról vagy mások?Ha magaddal megvagy elégedve,akkor azt mások is látni fogják.Ez a kisugárzás!
Ha a kisugárzás mellett még humorod is van akkor nyert ügyed van.Nézz körül és ne a szépet keresd hanem az értékeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!