Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diszkóban csak a jól táncoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkóban csak a jól táncoló pasik csajoznak be?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondták, hogy amíg nem leszek tökéletes táncos, addig csak elutasítást fogok ott kapni. így be fogok íratkozni valami tánctanfolyamra. De csomó ismerősöm becsajozott nulla tánctudással. Nem értem. Engem meg 100 ból 100 csaj utasít el ott, hogy nem tetszem nekik. Gondolom azért nem, mert nem jól táncolok. :( Adjatok tanácsot, hogy jöjjek be jobban diszkóban a lányoknál. Azt sem engedi egy sem, hogy meghívjam őket italozni. Hihetetlen.
2014. jan. 2. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Legyél magas, izmos. Én nem táncolok, ezek is elég a lányoknak!
2014. jan. 2. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
kocsi, pénz, pofa, stílus...stb
2014. jan. 2. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:

bizony, bizony, ha jól táncolsz az összes csaj a zsebedben lesz.

nézd meg ezeket a táncoslábúakat, ég a parkett alattuk. :D

http://www.youtube.com/watch?v=HEnToWax_Rc

2014. jan. 2. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Azok csajoznak be, akik jól néznek ki.

De a tánctanulás jó ötlet, megnövelheti a vonzerődet, egy plusz lehet a lányok szemében. Főleg olyat nyűgözhetsz le vele, aki maga is jól táncol.

2014. jan. 2. 22:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem ezt írták:

Igen ha jól táncolsz, azt kedvelik legjobban a csajok. Se a salsa emellett a személyiséged is fejleszti. A latin kultúrában a férfi macsó. (Ez nem egyenlő a bunkóval.) Salsa során megtanulod azt is, hogy merjél férfi lenni, nőkhöz úgy közeledni, hogy ne szégyelld azt hogy nem csak barátkozni akarsz velük.

2014. jan. 2. 22:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki jó, 165 cm vagyok és csúnya arcú, 51 kiló. De ezzel kompenzálnám.
2014. jan. 2. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
én olyan pasikkal foglalkozom ilyen szórakozóhelyeken akik táncolás nélkül is bejönnek. nem nagyon érdekel hogy táncol valaki ha amúgy helyes, magas, stb,
2014. jan. 2. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:

salsa jó hogy fejleszti a személyiséget, de nem maga a salsa, hanem az hogy az erotikus tánc, mert simulsz a lányhoz. Általa fejlődsz :)

Amúgy meg nem kell táncolni tudni, hogy össze szedj lányokat egy éjszakára...legfontosabb a magabiztosság, utána az önbizalom, majd a pénz, kocsi, és végül a saját ház.

Mondjuk önmagam szerint nincs semmi önbizalmam, és magabiztosnak sem érzem magam, pénzem sincs, igaz kocsim az van saját, meg szülőkkel élek, de velem bármelyik lány megiszik valamit meg táncol egy kicsit, ha megkérem. Lehet hogy ők irányítanak, de leszarom :D Jól érzem magam én is, ők is. Kell ennél több? :D

2014. jan. 2. 23:43
 9/9 anonim ***** válasza:
ezt bevettted? Tipikus márketing szöveg.Ha látom hogy valaki nem magabiztos a sört is úgy adom el hogy ettől menynire macsónak fogja magát érezni.
2014. jan. 3. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!