Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak csinos szabad csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak csinos szabad csajok egy átlagos diszkóban?

Figyelt kérdés
16 vagyok, relatíve visszahúzódó típus és szeretnék elkezdeni kalandot kalandot hajhászni. Szórakozni. Aztán mindig azt hallom kérdésként, hogy "odamegyek egy lányhoz a diszkóban, és mit mondok neki?". Nekem az a kérdésem, hogy van olyan lány a diszkóban, akihez iylen célból oda elhet menni mondani neki bármit is? Egyszer-kétszer voltam már ilyen környezetben, de ott vagy minden csaj pasival volt, vagy érdektelen. (Nincs semm ibajom a "nem annyira csinos" lányokkal, csak a célomst tekintve nem jönnek számításba)
2013. ápr. 14. 16:01
 1/3 MANDINGO válasza:
igen
2013. ápr. 14. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:

panganak páran ilyen helyeken

igen

2013. ápr. 14. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen vannak. De attól hogy valaki csinos még nem fog neked bármit megcsinálni... A szó amit keresel a r*ibanc.
2013. ápr. 14. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!