Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejön a szolis bőr?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 18:29
23/31 anonim válasza:
nekem nem jön be...max Nicki Minaj :*
24/31 anonim válasza:
Pont az a két lábon járó poliuretán-darab?
26/31 anonim válasza:
Igen határozottan visszataszítónak tartom. Főleg szőkített haj és 10cm vastag vakolattal párosítva. A sminket is utálom, a festett hajat is és a szolis bőrt is. Meg ezek kombinációit. Minél ilyenebb egy lány/nő, annál jobban taszít. Persze mind mások vagyunk... biztos van srác akinek ez a mindene.
22/F
27/31 anonim válasza:
Egy határon belül igen, bejön.
Én is járok szoliba h egy kis színem legyen :)
28/31 anonim válasza:
Egyátalán NEM
Az nem barna inkább majdnem narancssárga xd
30/31 anonim válasza:
Nekem nem igazán. Én a világos bőrt szeretem a legjobban a lányon.:) Mondjuk nyáron nagyon tetszik, amikor lekerül a bikini és a kitakart területek "világítanak" a lány testén, de ez csak akkor jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!