Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal való találkozás után milyen témáról kellene beszélni?
lányként mondom: csak olyanokat kérdezz amire tényleg kíváncsi vagy. egyrészt mert nagyon látszik, másrészt meg az egésznek nem sok értelme van ha nem vagy őszinte. Ha nem érdekel amit mond, nem biztos, hogy emlékezni fogsz rá ő viszont tudni fogja, hogy elmondta neked.
nyugodtan beszélj magadról, motorokról, autókról! egyrészt van lány akit ez tényleg érdekel. másrészt ha nem viszed tulzásba tetszeni fog neki. van egy fiú aki tetszik nekem és ő is szereti az autókat. ha elkezdene azokról beszélni kissebb mértékben esküszöm érdekelne. ha nem sikerült meggyőzzelek itt van megegy pelda. penteken vegighallgattam egy bacsitol egy 3 oras beszedet a boraszatrol (ami mellesleg nagyon tavol all tolem, nem is fogyasztok alkoholt) es elveztem es megmaradt mert egyszeruen annyora erdekesen adta elo olyan elvezettel mondta...egyszeruen jo volt hallgatni.
4. válaszoló oké értem köszi a válaszod
Ahogy te is mondtad, hogy ami tényleg érdekel pl az h mit szokott csinálni, mi érdekli meg h szokott e sportolni vagy ilyenek?
4# vagyok
Igen, ilyenekről. Keress közös pontokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!