Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány eljár fiú haverokkal szórakozni, akkor honnan fogja tudni, hogy én azért hívom el, mert tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Évfolyamtársnőm a lány, és tudom, hogy időnként társasággal is eljárnak beülni valahová (fiúk is vannak köztük), meg említette, hogy valami srácot (talán lakótársa, talán valami haverja, nem tudom) meghívott kajálni születésnapi ajándékul. Ha én el akarom hívni, akkor tudni fogja, hogy bejön nekem? Elvileg van esély arra, hogy tetszem neki, de nem tudom biztosan. Amúgy kissé gátlásosabbnak tűnik. Ha viszonylag több fiú veszi körül, és el is megy velük ide-oda, akkor miből nem fogja úgy gondolni, hogy én vagyok az x+1-edik fiú haver a sorban? Nagyon szép lány, és biztosan sokan próbálkoztak/próbálkoznak nála, legalábbis sokaknak tetszik. Mit tegyek, hogy "több" legyek másoknál? Egyáltalán honnan lehet tudni, hogy nyitott egy párkapcsolatra vagy randizásra? Kicsit félek a beégéstől, annyira még nem ismerem őt, és sajnos a "jelek" olvasásában se vagyok tapasztalt. Örülnék pár hasznos válasznak, még ha kicsit hülyének is tűnik a kérdésem, köszi.2013. dec. 14. 21:19
1/4 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja előre, te se, mi sem, de hívd el randizni, kettesben legyetek, ne társasággal (az nem randi) aztán majd kialakul. Hajrá.
2/4 A kérdező kommentje:
Kettesben szeretnék vele lenni, csak közben meg az érzéseim kinyilvánításától is félek.
2013. dec. 14. 21:23
3/4 anonim válasza:
Ne támadd már le az első randin a vágyaiddal, majd a 10-ediken beszélj az érzelmeidről, ha eljuttok odáig. Max a végén mondd h milyen jól érezted magad vele, de egy alaptalan szerelmi vallomás gáz.
4/4 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva már akkor is előjönnek a gátlásaim, ha csak randira kell hívnom valakit, szóval már ilyen téren is félek kimutatni azt, hogy számomra többet jelent valaki. És attól tartok, hogy ha őt is konkrétan randira hívom, akkor kiderül, hogy mégse jövök be neki, és jól beégek.
2013. dec. 14. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!