Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden rocker pasi ilyen?!?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden rocker pasi ilyen?!?!

Figyelt kérdés

eddig csak olyan rocker pasikkal találkoztam, akik akár egyszerre több lányt is szédítettek...Szerintetek?

17/L (én is rocker vagyok) tapasztalat is jöhet!!

2014. jan. 1. 18:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
11%
Még mindig menő ez a rokkerség? Már elmúltak a 80-as évek...
2014. jan. 1. 18:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Igen, sőt ez kötelező a körükbe.
2014. jan. 1. 18:27
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!!!

16/L rocker ;)

4/19 anonim ***** válasza:
Nem.
 5/19 anonim ***** válasza:

Mi köze a rock zenéhez bizonyos pasik viselkedéséhez?

én blekk metálos voltam, de én csak azért fűztem többet, mert tudtam, hogy 10-ből 9 úgyis magasról lefog tojni, de aztán kiderült, hogy 500/500 letoj, szóval mind 1

2014. jan. 1. 18:28
 6/19 anonim ***** válasza:
Jézusom...
2014. jan. 1. 18:29
 7/19 A kérdező kommentje:
csak a rockereknek tettem fel a kérdést, ha más idetévedt szerintem inkább hagyja a kérdést...
2014. jan. 1. 18:31
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem fordult még velem elő, és én is olyanféle vagyok,de nem nevezem magam annak(legalábbis olyan zenét hallgatok, hosszú a hajam stb). De ez általánosítás...rossz helyen keresgélsz, és nem stílusfüggő az egyén viselkedése..

22/F

2014. jan. 1. 18:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Az én barátom rocker/metálos, az előző is az volt, meg az azelőtti is. Az első barátom mindenkit szédít a mai napig, de ha van valakije leáll vele. A második csak akkor, amikor már kezdett befuccsolni a kapcsolatunk. A jelenlegi barátom meg (tudtommal) nem fűzöget senkit, bár előttem sem ismerkedett, de szerintem bizti nem csinálna ilyet. Szóval pasifüggő.
2014. jan. 1. 18:33
 10/19 anonim ***** válasza:
Én 18 éves koromig rockernek tartottam magam, de azóta is ezt csinálom. Egyszerűen undorító férfi vagyok, ennyi.
2014. jan. 1. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!