Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden rocker pasi ilyen?!?!
Figyelt kérdés
eddig csak olyan rocker pasikkal találkoztam, akik akár egyszerre több lányt is szédítettek...Szerintetek?
17/L (én is rocker vagyok) tapasztalat is jöhet!!
2014. jan. 1. 18:25
1/19 anonim válasza:
Még mindig menő ez a rokkerség? Már elmúltak a 80-as évek...
2/19 anonim válasza:
Igen, sőt ez kötelező a körükbe.
3/19 anonim válasza:
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!!!
16/L rocker ;)
5/19 anonim válasza:
Mi köze a rock zenéhez bizonyos pasik viselkedéséhez?
én blekk metálos voltam, de én csak azért fűztem többet, mert tudtam, hogy 10-ből 9 úgyis magasról lefog tojni, de aztán kiderült, hogy 500/500 letoj, szóval mind 1
7/19 A kérdező kommentje:
csak a rockereknek tettem fel a kérdést, ha más idetévedt szerintem inkább hagyja a kérdést...
2014. jan. 1. 18:31
8/19 anonim válasza:
Nem fordult még velem elő, és én is olyanféle vagyok,de nem nevezem magam annak(legalábbis olyan zenét hallgatok, hosszú a hajam stb). De ez általánosítás...rossz helyen keresgélsz, és nem stílusfüggő az egyén viselkedése..
22/F
9/19 anonim válasza:
Az én barátom rocker/metálos, az előző is az volt, meg az azelőtti is. Az első barátom mindenkit szédít a mai napig, de ha van valakije leáll vele. A második csak akkor, amikor már kezdett befuccsolni a kapcsolatunk. A jelenlegi barátom meg (tudtommal) nem fűzöget senkit, bár előttem sem ismerkedett, de szerintem bizti nem csinálna ilyet. Szóval pasifüggő.
10/19 anonim válasza:
Én 18 éves koromig rockernek tartottam magam, de azóta is ezt csinálom. Egyszerűen undorító férfi vagyok, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!