Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker/metal-os pasi underground-os csajjal?!?!
Működhet egyáltalán egy ilyen kapcsolat?Megismerkedtem egy ilyen stílusú pasival,bejön,és énis neki.Illetve csak egyszer beszéltünk.Tök értelmes,intelligens,de az életvitele számomra hagy maga után némi kívánni valót.Drog,pia,szex(soksok nővel)stb.
Míg én olyan drumandbass-es,undergroundos,stílust képviselek,még szűz vagyok,sose volt barátom és még nem voltam szerelmes,számomra majdnem minden rózsaszín,mindenben meglátom a szépet,hepinesz van.
De annyira cuki nemigaz,és tuti h tetszem neki,de lehet h engem is csak szexre akar??(Kisugárzásom alapján nem vagyok aza tipikus szűz lány,sőőőt...)
Valaki járt már hasonló cipőben?Meg úgy általánosságban működhet olyan kapcsolat ahol a két fél ennyire különböző stílust képvisel???
19l,ő 25f
Köszi előre is a válaszokat.
egy ideig biztos működhet.
persze majd az okozhat problémát, hogy együtt nem nagyon tudtok buliba/koncertre menni. de amúgy ha jól kijöttök egymással, szerintem a stílus másodlagos
17/L
:D én védem a rosszakat:P
egyébkétn sokszro csal is a látszat. engem első körben mindenki ilyen életmódúnak néz, mint amit leírtál kérdező. vmilyen szinten végül is igen, maga az életforma még talán, de nem drogozom és nem szexelek sok emberrel (értsd: csak párkapcsolatban eddig :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!