Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rocker/metal-os pasi undergrou...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker/metal-os pasi underground-os csajjal?!?!

Figyelt kérdés

Működhet egyáltalán egy ilyen kapcsolat?Megismerkedtem egy ilyen stílusú pasival,bejön,és énis neki.Illetve csak egyszer beszéltünk.Tök értelmes,intelligens,de az életvitele számomra hagy maga után némi kívánni valót.Drog,pia,szex(soksok nővel)stb.

Míg én olyan drumandbass-es,undergroundos,stílust képviselek,még szűz vagyok,sose volt barátom és még nem voltam szerelmes,számomra majdnem minden rózsaszín,mindenben meglátom a szépet,hepinesz van.

De annyira cuki nemigaz,és tuti h tetszem neki,de lehet h engem is csak szexre akar??(Kisugárzásom alapján nem vagyok aza tipikus szűz lány,sőőőt...)

Valaki járt már hasonló cipőben?Meg úgy általánosságban működhet olyan kapcsolat ahol a két fél ennyire különböző stílust képvisel???

19l,ő 25f

Köszi előre is a válaszokat.

2011. máj. 4. 20:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
36%

ma 20:19

Figyelj megoldható,kinyújtják a gatyájukat a mosásban meg iylenek,inkább ez,minthogy két teljesen más külsőbe bújt valami,mint a kutyák kb(ott megy ez németjuhász vs puli),hanem mint egy értelmes ember...szerintem!!

2011. máj. 4. 20:25
 12/34 szamóca. ***** válasza:

te sosem tartoztál szubkultúrába igaz?

ez nem így működik...

egyébként nehéz, de túl lehet szárnyalni a stílusok közti különbséget, feltéve ha nem teljes eszmék vallanak ellent egymásnak, de ideig-óráig az is megoldható.

2011. máj. 4. 20:27
 13/34 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:12

Bennem semmilyen előítélet nem volt vele szemben,de ő tényleg így él,vezet egy blogot,beleolvastam...

Illetve egyszer azt mondta nekem hogy ami egy tökéletes bulihoz szükséges: pia cigi drog és k_rvák...O.o

2011. máj. 4. 20:43
 14/34 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:14

Ez így is van,nagyon tolják a dnb-sek a cuccot.Ott szinte elkerülhetetlen ez,annyiszor kínálnak,vagy éppen akarnak venni tőlem drogot hehe.

Sztem rajtam,és a barátaimon kívül ott mindenki be van tépve vagy valami cucc van benne,az emberek 90% legalábbis tuti.De mi a zenét szeretjük,meg úgy is öltözködünk,de a cuccot meghagyjuk a többieknek...:D:)

2011. máj. 4. 20:45
 15/34 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:18

Az engem nem érdekel hogy mit gondolnak az utcán.Mind a ketten kocsmázósak vagyunk,épp innen ismerjük egymást,sokszor lógunk ugyanazon a helyen,szóval a közös bulizás nem para sztem.Az hogy én megyek dnb-re rázni a barátimmal ő meg valami metal koncertre a spanjaival sztem teljesen korrekt.

2011. máj. 4. 20:47
 16/34 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:16

Nálam is ez a legnagyobb para...

2011. máj. 4. 20:49
 17/34 A kérdező kommentje:

Jöhetnek még még még válaszok,mert annyire különféléket írtok,érdekelne még mások véleményre is :))))

És mindenkinek köszönöm szépen

2011. máj. 4. 20:51
 18/34 anonim ***** válasza:

ma 20:47

Persze,hogy az,csak ironizáltam! Aki a stílusokat nézi az annyira kbszottul gyerekes,hogy az már fáj!!! Már a kérdés is gáz! Amúgy ,ha szereted nem ilyetsz meg tőle,kit érdekel,hogy drogozik vagy,hogy voltmár nőkkel? Gondolom nem narkózik és dákesz is működik,ha szereti a nőket,szóval olyan durvákat biztos nem tol! Egyébként mindenki igényli a szerelmet,ő ezt a partízós állarcot választotta,kitudja talán te letudod vetetni vele,egy próbát megér,ha nem működik ,akkor ott hagyod!

2011. máj. 4. 20:52
 19/34 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:52

Hát ilyen hangvételű választ,igazán kedves...

A kérdés miért gáz?Természetes hogy féltem magamat...

Illetve van akinek a drog belefér,nálam nem.

Amúgy meg mi az hogy ha szeretem?Persze hogy nem szeretem,még alig ismerem.És nem tudom mit tegyek.

2011. máj. 4. 20:58
 20/34 A kérdező kommentje:
Mindesetre köszönöm a válaszod utolsó,abban énis biztos vagyok h szeretet kell neki:)
2011. máj. 4. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!