Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker/metal-os pasi underground-os csajjal?!?!
Működhet egyáltalán egy ilyen kapcsolat?Megismerkedtem egy ilyen stílusú pasival,bejön,és énis neki.Illetve csak egyszer beszéltünk.Tök értelmes,intelligens,de az életvitele számomra hagy maga után némi kívánni valót.Drog,pia,szex(soksok nővel)stb.
Míg én olyan drumandbass-es,undergroundos,stílust képviselek,még szűz vagyok,sose volt barátom és még nem voltam szerelmes,számomra majdnem minden rózsaszín,mindenben meglátom a szépet,hepinesz van.
De annyira cuki nemigaz,és tuti h tetszem neki,de lehet h engem is csak szexre akar??(Kisugárzásom alapján nem vagyok aza tipikus szűz lány,sőőőt...)
Valaki járt már hasonló cipőben?Meg úgy általánosságban működhet olyan kapcsolat ahol a két fél ennyire különböző stílust képvisel???
19l,ő 25f
Köszi előre is a válaszokat.
ma 20:19
Figyelj megoldható,kinyújtják a gatyájukat a mosásban meg iylenek,inkább ez,minthogy két teljesen más külsőbe bújt valami,mint a kutyák kb(ott megy ez németjuhász vs puli),hanem mint egy értelmes ember...szerintem!!
te sosem tartoztál szubkultúrába igaz?
ez nem így működik...
egyébként nehéz, de túl lehet szárnyalni a stílusok közti különbséget, feltéve ha nem teljes eszmék vallanak ellent egymásnak, de ideig-óráig az is megoldható.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:12
Bennem semmilyen előítélet nem volt vele szemben,de ő tényleg így él,vezet egy blogot,beleolvastam...
Illetve egyszer azt mondta nekem hogy ami egy tökéletes bulihoz szükséges: pia cigi drog és k_rvák...O.o
A válasz megírásának időpontja: ma 20:14
Ez így is van,nagyon tolják a dnb-sek a cuccot.Ott szinte elkerülhetetlen ez,annyiszor kínálnak,vagy éppen akarnak venni tőlem drogot hehe.
Sztem rajtam,és a barátaimon kívül ott mindenki be van tépve vagy valami cucc van benne,az emberek 90% legalábbis tuti.De mi a zenét szeretjük,meg úgy is öltözködünk,de a cuccot meghagyjuk a többieknek...:D:)
A válasz megírásának időpontja: ma 20:18
Az engem nem érdekel hogy mit gondolnak az utcán.Mind a ketten kocsmázósak vagyunk,épp innen ismerjük egymást,sokszor lógunk ugyanazon a helyen,szóval a közös bulizás nem para sztem.Az hogy én megyek dnb-re rázni a barátimmal ő meg valami metal koncertre a spanjaival sztem teljesen korrekt.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:16
Nálam is ez a legnagyobb para...
Jöhetnek még még még válaszok,mert annyire különféléket írtok,érdekelne még mások véleményre is :))))
És mindenkinek köszönöm szépen
ma 20:47
Persze,hogy az,csak ironizáltam! Aki a stílusokat nézi az annyira kbszottul gyerekes,hogy az már fáj!!! Már a kérdés is gáz! Amúgy ,ha szereted nem ilyetsz meg tőle,kit érdekel,hogy drogozik vagy,hogy voltmár nőkkel? Gondolom nem narkózik és dákesz is működik,ha szereti a nőket,szóval olyan durvákat biztos nem tol! Egyébként mindenki igényli a szerelmet,ő ezt a partízós állarcot választotta,kitudja talán te letudod vetetni vele,egy próbát megér,ha nem működik ,akkor ott hagyod!
A válasz megírásának időpontja: ma 20:52
Hát ilyen hangvételű választ,igazán kedves...
A kérdés miért gáz?Természetes hogy féltem magamat...
Illetve van akinek a drog belefér,nálam nem.
Amúgy meg mi az hogy ha szeretem?Persze hogy nem szeretem,még alig ismerem.És nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!