Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A melankolikus, vonzó fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melankolikus, vonzó fiúk hova tűntek?

Figyelt kérdés

Valami miatt nagyon vonzónak találom a melankolikus, kissé depresszív hajlamú fiúkat, férfiakat, akik hozzám hasonlóan valójában szeszélyesek, perverzek, intelligensek, akik nem értik a világot és a benne futkorászó embereket, ezért kicsit antiszociálisak, érzékenyek, de nagyon férfiasak és védelmezők. Mint az Amerikai szépségből a srác. :D (nem rá alapozok, de őt tudtam példának felhozni)

A metrón is sokszor látok ilyeneket, de attól még mert külsőre olyannak tűnnek, lehet, hogy valójában mások.

2013. dec. 30. 20:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9. ne forgasd ki (a szavaim) :)

10. pedig erre gondoltam az alatt, amit kedvelek

vonzóbb is és sokkal jobban kijövök az olyan emberekkel, akiknek ilyen a humoruk, mint akik csak idétlen "poénokat" tudnak durrogtatni.

2013. dec. 30. 20:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, de inkább sajnálom magam, és szeretem a macskám
2013. dec. 30. 20:48
 13/18 Tarnolf ***** válasza:
Én ilyesmi srác vagyok, csak bulizni el szoktam menni többször is. :)
2013. dec. 30. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy én is ilyen vagyok, csak egyelőre még téged sem értelek.. :)
2013. dec. 30. 20:59
 15/18 A kérdező kommentje:

13. azt én is szoktam, csak mértékkel :)

14. az számunkra ismeretlen embereket eleinte nem értjük :)

2013. dec. 30. 21:45
 16/18 m.etam válasza:
Egy csomó hasonló srác van a világban,sőt szerintem amúgy belül a legtöbben kicsit ilyenek:) Én is ilyennek tartom magam,bár azért antiszoc nem vagyok,és a kapcsolatokkal sincs gondom. Sőt,szerintem az ilyen lányok nagyon vonzóak,de mondjuk az azért kell hogy néha legyen benne egy kis tűz. Lényeg,hogy szerintem a te hozzáállásoddal az intelligensebb pasikból ki tudod hozni ezt az ént,mert bennük van:)
2013. dec. 30. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Jellemre én megfelelek ami leírtál, elég elvont gyerek vagyok, fura is, ahogy lányok mondták már. :D De külsőre csak cuki fiú vagyok, nem álomférfi. Értsd jól. :D
2013. dec. 31. 00:19
 18/18 Mcgalagony17 ***** válasza:
Barátom pont ilyen és bár én csak az ilyen pasikat vonzom, néha már idegesít a túlérzékenységük, és az antiszociális hajlamaik... Hosszú távon fárasztó velük az élet, mert túl sok energiát szívnak el. Igaz kompenzálják ezt a hihetetlen hűségükkel:)
2014. jan. 6. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!