Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetne a pasiknak bátorságot adni a nőkhöz?
exedra
Én is arra gondoltam,hogy a viselkedésükkel van baj.A stílusukkal az elvárásukkal.
Ha azon javítanának akkor tudnák a férfiak,hogy egy könnyed visszautasítást kapnak és nem földbetiprást.
Ha nekem kéne tippet adni, én azt mondanám, hogy olyan lányt hagyjanak figyelmen kívül amelyikkel nem szemeztek egy kicsit, nem kapcsolódott össze a tekintetük, jobb esetben nem történt egy röpke mosoly váltás.
Mondom ezt azért, mert ha olyan lányhoz mennek oda aki semmiféle módon nem adott jelzést a fiú felé, az oltári lutri, gyanítom 10-ből 9x visszautasítás lesz. Olyanhoz menjen oda akitől kapott jelzést, akivel már volt interakció, hogy tetszik neki, vagy legalább szimpatikusnak találja.
Vulgárisabban: Nem mindegyikhez megyünk oda, csak aki már valamilyen módon jelezte, hogy van értelme megszólítani.
17.
Csak tudod nem ez volt a kérdés.Ráadásul azok a férfiak akik nem mernek kezdeményezni a nőknél eléggé kicsi eséllyel lehetnek szemetek mert hát nem igen beszélnek nőkkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!