Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetne a pasiknak bátorságot adni a nőkhöz?
Nem.
Nem útmutató kell nekik,hanem olyan női társadalom aki miatt nem csalódnak.
Akikért érdemes bátorságot gyűjteni és cselekedni.
én badarságnak tartanám.
az életet élni kell, nem beszélni róla. nem lehet megtanulni, hogyan kell az emberekkel társalogni. nem lehet leírni, hogy hogyan legyél önmagad. az ember saját maga tapasztalja ki, álljon a talpára. ha nem tesz magáért, akkor onnantól az ő baja. nem fog senkinek a sült galamb a szájába repülni. inkább itt sírnak, hogy milyen normálisak és nem veszik észre soha őket...
szerintem annyit tudsz ezzel tenni, hogy kettesben elbeszélgetsz az ilyen emberkékkel, aztán abból merítenek.
#1: ezzel nem értek egyet
természetes dolog, hogy ha egy férfi elkezd udvarolni egy nőnek, akkor benne van a pakliban, hogy a nő visszautasítja, ez van, ez ellen nem lehet tenni semmit
az viszont tény, hogy nagyon elriasztó tud lenni, ha egy nő flegmán, esetenként bunkón utasítja vissza a pasit (nem tudom, ezen a téren még tapasztalatom)
egyébként szerintem az a "gond", hogy az lett a szokás, hogy a férfiak kezdeményeznek. szerintem sokkal több pár találna egymásra, ha a nőknél is bevett szokás lenne a kezdeményezés, így könnyebben kiderülhetne ha mindkét fél tetszik a másiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!