Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhet egy aszexuális?
20 éves leszek, és sajnos nem sajnos, aszexuális vagyok. És bár a testiségre nincs igényem, én is vágyom valamiféle szerelemre. Hogyan ismerkedhetnék hasonló emberekkel? Tudom, hogy vannak más aszexuálisok, akik hasonlóan gondolkodnak és éreznek, de nem tudom, hogyan találhatnék rá így az igazira. Előre is köszönöm a segítséget!
Egy tanácstalan lány
Érdekes...
Egyetlen kérdés, ha megengeded.
Magadnak okoztál e már örömet, illetve fel tudsz e izgulni?
Mert lehet, hogy csak nem állsz még készen, és valóban csak magadra aggatod ezt a jelzőt...
Hihetetlen hogy meddig képes süllyedni a világ, akkora baromság ez úgy ahogy van. Azért mert nem olyan külsővel áldott meg titeket a világ, azért már hátat is kell fordítani a nemi közeledésnek (mondván hogy titeket úgy se baxxnának meg) a tudatalattitokban ez erősödik és így alakul ki az aszexualítás. Ez egy pszichés probléma amin hamar tudnának az orvosok segíteni. De ti inkább beburkolóztok egy ilyen ténybe hogy "aszexuális vagyok".
Tudjátok lehet nem ti vagytok ennek az oka hanem jó szüleitek valamit el baxtak a nevelésben és így el torzult a világról kialakított képetek. De tudjátok mit, ha ilyen makacsok vagytok akkor ne menjetek dilidokihoz hanem őrlődjetek az aszexualításotokba és majd 35 40 évesen rájöttök hogy mennyi mindenből maradtatok ki és mennyire nem értékelitek az életet amiből csak 1 van és az is rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!