Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy legyek több, mint barát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek több, mint barát?

Figyelt kérdés

14 éves leszek nem sokára.   

Alapvető problémám az, hogy az osztálytársam, méghozzá a legjobb barátom.   

Meg vagyok győződve róla hogy szeretem. De igazából csak azt tudom, hogy mit érzek, azt nem, hogy az vajon már a szerelem kategóriájába sorolható-e.   

Egy szó mint kacsa, ezt érzem:   

Legelőször is. Nem a kinézete tetszik, sőt, talán nem is jóképű, és vannak testi hibái. De ez engem nem érdekel. (Most elkezdhetnék nyáladzani, hogy még a hibáit is szeretem, blablabla, mint valami rossz romantikus filmben. De igazából csak nem érdekelnek a hibái. Tisztában vagyok velük, de nem érdekelnek.)   

Azt szeretem benne, hogy bármikor meg tud nevettetni. És ez alatt nem azt értem hogy vicceket szór. Sőt, talán nem is nevetettni a jó szó. Csak felvidít. Akármikor, ha úgy érzem,hogy már a legjobb barátnőm sem tud megnyugtatni, ő meg tud. Egyébként akkor szerettem bele talán, amikor egy fél beszélgetését hallottam. Egy fiúval beszélt egy másik lányról, és csak annyit mondott a fiúnak: "...De hát szeret téged!". A másik nagy dolog az volt, hogy nyár után kaptam szuvenírt. Tudni kell rólam, hogy imádom az ásványokat és a kőzeteket. A nyáron (míg én szenvedtem a róla készült kéoeket nézegetve), Görögországban nyaralt. Na, és én megkaptam a világ legszemélyesebb szuvenírját:egy követ az Olümposzról. Majdnem nyakába ugrottam.   

A nevezetes személlyel már beszéltünk erről. És úgy érzem, hogy még nem tud szeretni. Megkérdezte hogy mi értelme a szerelemnek. És én nem tudtam válaszolni. Nem sokkal ezután bevallottam neki. Ne kérdezzétek miért. Nem tudtam visszafogni magam. Ő azt hitte viccelek (sokat szivatták idáig, jogosan kételkedett; az őrá irányuló 'poénok' közt sok ilyen témájú volt).   

Azóta nem volt szó köztünk erről, megmaradtunk barátoknak.   

A legrosszabb ebben az egészben, hogy nagyon sokat gondolok rá, nem tudok koncentrálni. És a legváratlanabb pillanatokban késztetést érzek, hogy megöleljem. És az egyik felem örül, hogy sikerült visszafognom magam, a másik tombol, hogy miért nem tettem meg és azért mert nem tehetem meg...   

Segítsetek! Most talán sikerült leírnom többé-kevésbé hitelesen hogy mit érzek. Ti mit tennétek? Ki akarok törni a barátságból, ugyanakkor féltem is, mert ha valami lesz...nem sok barátom marad...   

Mit tegyek?

2013. dec. 28. 21:39
 1/4 Frepi voook ***** válasza:
Ha ő is érez valamit irántad akkor el fogja viselni hogy csúfolják. Az ajándék azért elég érdekes. Mármint érted, Csak neked az Istenek hegyéből egy darab?
2013. dec. 28. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen :) Vannak apró jelek, például eltűri, hogy a vállára hajtsam a fejem :)
2013. dec. 28. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
azt minden fiú eltűri. viszont vagy barátság vagy szerelem. a kettő "egyszerre" nem megy. nekem is van 1-2 olyan "haverom" akitől akartam valamit aztán amikor mással próbálkoztam beadták a féltékenyt. hívd el valahova 2esben figyeld a jeleket és ha úgyvan csókold meg :D legrosszabb esetben azt fogja mondani h ez neki nem megy. és te se fogsz ezen rágódni :)
2013. dec. 28. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké, egy próbát megér :)
2013. dec. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!