Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy ne "csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne "csak barát" legyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt aki nagyon tetszik. Ő 19 éves, én 20. Nagyon jól megértjük egymást, de félek, hogy a barátság felé fog elhajlani a kapcsolat.. Tudom, hogy nem az a romantikus féle, próbálom kiismerni, de nagyon "rossz" irányba haladok.. valaki tudna segíteni?
2012. dec. 1. 23:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
en is igy voltam egy lannyal , 2 evig csak baratok voltunk s egyszer egy buliba egesz ejszaka egymassal tancoltunk , beszelgettunk s megcsokoltam , azota mar 4 eve eggyutt vagyunk ...
2012. dec. 2. 00:03
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Jó pont ha rengeteg lóvéd van: Azzal tökéletes terveket lehet szőni és véghezvinni, hogy kiprovokálhasd a szerelmet vagy lenyűgözhesd.

Amúgy olcsóbb megoldások is lteznek, csak ott tovább tart és másokat is be kell vonni a tervezésbe. De ha jól kiagyaltad előbb-utóbb lehetséges elérni, hogy ne legyen más választása, mert minden más kiutat lezártál.

2012. dec. 2. 00:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Honnan veszed ezt, hogy csak a barátod akar lenni?
2012. dec. 2. 00:10
 4/13 A kérdező kommentje:

Xenophilius:

Hát a lóvé nem az erősségem, tanulok és csak az mellett van időm dolgozni, tehát az első lehetőség kizárva :D

A másodikat konkrétabban le tudnád írni?

3. válaszoló:

Onnan veszem, vagyis csak sejtem, hogy ezt mutatja felém. Nem akarom bemagyarázni magamnak, hogy ezeket csak direkt csinálja, hogy küzdjek érte vagy ilyesmi, szerintem tényleg egyenlőre a "csak barát" kategóriába tartozok...

2012. dec. 2. 00:16
 5/13 anonim ***** válasza:
39%

Könnyedebb megoldás sok van a lényeg az, hogy a végére ne tudjon mást lépni, minthogy össze kell, hogy jöjjön veled.

Drasztikusabb esetben zsarolás meg ilyenek, de ezt tényleg csak ha a kisebb tervek mellémennek vagy visszaütnek rád.

2012. dec. 2. 00:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Xenophilius:

Annyira drasztikusan azért nem akarom :D

Azt értem, hogy több megoldás létezik, de fel tudnál vázolni nekem egyet?

2012. dec. 2. 00:22
 7/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok, írhatnál példákat, és akkor talán tudnék segíteni,hogy szerintem baráti jellegűek vagy sem. Meg ha baráti akkor mennyire baráti, mert lehet, hogy ő sem tudja még
2012. dec. 2. 00:28
 8/13 A kérdező kommentje:

3. válaszoló:

Hát konkrétan mondta egyszer, hogy nagyon imád, de úgy mint barát.. De ellenpélda: aludtunk már együtt egy buli után, nem volt szex meg semmi, de nem úgy bújt hozzám mint egy baráthoz szoktak... szóval nagyon nem tudom :D

2012. dec. 2. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Huha hát ez elég nehéz..Ez időrendben volt? tehátmondta h csak barát, és utána bújt úgy? Ha már így ki is momdta,akkor elég valószinű,hogy csak barát akar.És azért bújt úgy utána oda, mert tudta h te már úgysem érted félre, hisz ő már mondta hogy csak barát.
2012. dec. 2. 00:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Előbb volt a bújás, utána az, hogy mondta.. ha ez így van tudok rajta változtatni? :)
2012. dec. 2. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!