Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne "csak barát" legyek?
Jó pont ha rengeteg lóvéd van: Azzal tökéletes terveket lehet szőni és véghezvinni, hogy kiprovokálhasd a szerelmet vagy lenyűgözhesd.
Amúgy olcsóbb megoldások is lteznek, csak ott tovább tart és másokat is be kell vonni a tervezésbe. De ha jól kiagyaltad előbb-utóbb lehetséges elérni, hogy ne legyen más választása, mert minden más kiutat lezártál.
Xenophilius:
Hát a lóvé nem az erősségem, tanulok és csak az mellett van időm dolgozni, tehát az első lehetőség kizárva :D
A másodikat konkrétabban le tudnád írni?
3. válaszoló:
Onnan veszem, vagyis csak sejtem, hogy ezt mutatja felém. Nem akarom bemagyarázni magamnak, hogy ezeket csak direkt csinálja, hogy küzdjek érte vagy ilyesmi, szerintem tényleg egyenlőre a "csak barát" kategóriába tartozok...
Könnyedebb megoldás sok van a lényeg az, hogy a végére ne tudjon mást lépni, minthogy össze kell, hogy jöjjön veled.
Drasztikusabb esetben zsarolás meg ilyenek, de ezt tényleg csak ha a kisebb tervek mellémennek vagy visszaütnek rád.
Xenophilius:
Annyira drasztikusan azért nem akarom :D
Azt értem, hogy több megoldás létezik, de fel tudnál vázolni nekem egyet?
3. válaszoló:
Hát konkrétan mondta egyszer, hogy nagyon imád, de úgy mint barát.. De ellenpélda: aludtunk már együtt egy buli után, nem volt szex meg semmi, de nem úgy bújt hozzám mint egy baráthoz szoktak... szóval nagyon nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!