Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit hazudjak anyumnak, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hazudjak anyumnak, hol ismertem meg a srácot akivel randira fogok menni? Igazából itt ismertem meg!

Figyelt kérdés

Szégyellem ezt az oldalt és nem szeretném megmondani, hogy itt ismertem meg. Mi mást mondhatnék? Hazudni nem nagyon tudok és nem is szeretek!

17L

2013. dec. 26. 02:20
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. dec. 26. 03:31
 42/50 anonim ***** válasza:

Pedig én mennyi nőt szeretnék, szeretek kinyalni...

Bűnös vagyok pfej.

Állatok? Szépség? Divat? Találj ki valamit.

De igen, a.legegyszerűbb, ne.hazudj.

2013. dec. 26. 03:31
 43/50 anonim válasza:
mond el neki az interneten ha megkérdezi melyik oldalról mondd meg neki hogy úgy sem ismered és ha megklérdezi kiírt elösször mondd az igazat ennyi
2013. dec. 26. 03:34
 44/50 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi nektek! :)
2013. dec. 26. 03:35
 45/50 anonim ***** válasza:

"Anya,feltettem egy kérdést gykn,h mit kérjek ajándékba,ő azt írta,h Ken babát.

Fogunk talizni is,h megmutassa Ken előnyét."

2013. dec. 26. 03:42
 46/50 anonim ***** válasza:

Anyádnak nincs magánélete, hogy a tiédben turkál?

Bizonyítani neki, hogy melyik kérdésnél ismerkedtetek meg... pfejj.

2013. dec. 26. 07:58
 47/50 anonim ***** válasza:

Szégyenled az oldalt, mert "bűnös", és sok a perverz emberke.

Háááát köszi.

Perverz bűnösök vagyunk, akiket szégyelni kell, te meg itt kérdezed meg, hogy a saját anyádnak mit hazudjál???????????

Tudod, biztos van aki itt veri a cerkát egy-egy lány lefotózott mellére, de tudod mit? Magasan jobb mint te!

Mert nem játsza el az erényest, nem képmutató,nem álszent, és nem hazudozik az anyjának!

Nálad fejben valami nagyon nem stimmel.

És nem, nem vagyok bűnös, nem vagyok szégyellni való, bevallom,hogy egy kicsit perverz vagyok, mert a párom imádja ha van fantáziám, nem verem a cerkát az itteni kérdésekre, és őszinte segítő szándékkal szoktam válaszolgatni. Már aki megérdemli.

Szóval örülnék ha a nick nevedet publikussá tennéd, hogy a jövőben nehogy megrontsunk a bűnös perverzitásunkkal, és jó alaposan elkerülhessük a következő kérdéseidet.

Magyarul sértegesd a tudod kit...

/* azt hiszem ezt a közösség nevében is mondhatom! */

2013. dec. 26. 08:17
 48/50 anonim ***** válasza:

Mi vagyunk perverz bunosok, kozbe te irogatsz provokativ valaszokat, hogy verjek rad a cerkat, ami miatt meg hazudozol anyadnak..eskuszom, jol indult a napom, olyan jot nevettem. Meg jo, hogy en csak perverz vagyok, nem hazuduzo. :)

Dowd, ismet nalad az igazsag..:)

L

2013. dec. 26. 08:45
 49/50 anonim ***** válasza:
Mondd el az igazat. Max. egy másik kategóriát mondasz.
2013. dec. 26. 08:54
 50/50 anonim ***** válasza:
Dowd, ez jól esett. Én már feladtam nála, épp azon agyaltam, hogyan vezekeljek 14 év szexualitásáért...
2013. dec. 26. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!