Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hazudjak anyumnak, hol ismertem meg a srácot akivel randira fogok menni? Igazából itt ismertem meg!
Figyelt kérdés
Szégyellem ezt az oldalt és nem szeretném megmondani, hogy itt ismertem meg. Mi mást mondhatnék? Hazudni nem nagyon tudok és nem is szeretek!
17L
2013. dec. 26. 02:20
21/50 anonim válasza:
Szerintem a mentális egészség, mágia/okkultizmus, parapszichológia, férfiak/nők egészsége, vetélés mind jó témakörök.
22/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Már csak egy kérdést kéne kitalálnom, hogy feltegyem, hogy bizonyíték is legyen!
2013. dec. 26. 02:43
23/50 anonim válasza:
Lehet hogy 18 leszel, de még kell pár év, míg igazi FELNŐTT NŐ válik belőled...
24/50 anonim válasza:
Kicsit abnormális a szülői kontrol.
25/50 A kérdező kommentje:
Nem az, teljesen érthető, hiszen egy vadidegennel fogok elmenni akivel még életemben nem találkoztam, ki tudja milyen perverz, bűnös ember. Anyu csak védeni próbál! :)
2013. dec. 26. 02:46
26/50 anonim válasza:
Esetleg az otthon/albérlet, a Közoktatás, tanfolyamok/Tanulás külföldön, az Egészség/Dohányzás, ezek is megfelelőek! :D
27/50 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2013. dec. 26. 02:48
28/50 anonim válasza:
Na várj, nálad aki szereti a szexet az bűnös?
29/50 A kérdező kommentje:
Nem, az nem. Csak aki mocskos dolgokat kérdez és mocskos képeket rak fel magáról.
2013. dec. 26. 02:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!