Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan gáz, férfiatlan dolog, hogy randin elvárom, hogy a nő fizessen mindent?
Figyelt kérdés
Én olyan férfi vagyok, aki nagyon spórolós és ha egy nő akar velem randizni, akkor legalább ő fizessen, ez olyan nagyon nagy bunkóság lenne, hogy ha már hajlandó vagyok randizni vele, akkor legalább ő fizessen mindent2013. dec. 24. 20:54
21/27 anonim válasza:
Tudod vannak olyan dolgok amin nem szabad sporólni :) elég hülye gondolkodás ez :) igy nem élheted lle az életed..
22/27 anonim válasza:
Ha "hivatásos" hímringyó vagy, akkor nem gáz
23/27 anonim válasza:
Én nő vagyok, szingli, mostanában elég sokat randizgatok. Még soha egy pasinak sem fizettem a számláját, de nem is fogom. De ha esetleg előfordulna ilyen, akkor a pasi azonnal a kukában landolna!
Te viszont ezek szerint "ügyes" vagy, gratulálok! Amíg vannak ilyen hülye nők, akik fizetnek neked, tied a világ.
24/27 anonim válasza:
Nem, ez tök természetes. Hajlandó vagy randizni vele, hahaha,örülj neki, hogy ő hajlandó randizni veled. Egy nőt nem kell ennyire lebecsülni, leértékelni. Ez a viselkedésed mutatja, hogyan gondolkodsz egy nőről. Van amin nem lehet, nem kell spórolni. Egy komolyabb nővel ezt nem tudod megcsinálni.
25/27 anonim válasza:
" ha már hajlandó vagyok vele randizni..."
Bazzeg! x'D
26/27 anonim válasza:
Ezek csak az elképzelései! Egy szóval se mondta,h valami is megvalósult volna belőle. ....Persze nem is fog, Éjféli Cowboy
27/27 anonim válasza:
Ez csak idősödő hölgyekkel fog összejönni. Ők valszeg többet is fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!