Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg olyan gáz, férfiatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan gáz, férfiatlan dolog, hogy randin elvárom, hogy a nő fizessen mindent?

Figyelt kérdés
Én olyan férfi vagyok, aki nagyon spórolós és ha egy nő akar velem randizni, akkor legalább ő fizessen, ez olyan nagyon nagy bunkóság lenne, hogy ha már hajlandó vagyok randizni vele, akkor legalább ő fizessen mindent
2013. dec. 24. 20:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
5-ös Naa lúzzernek nem mondanám magam, mert mindig volt barátnőm, így is. Nyilván finomat adtam be, hogy fizessen a nő. Szóval inkább ügyesnek nevezném magam, hogy így is összejöttek elég jó nők.
2013. dec. 24. 21:00
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

szánalmasnak nevezhető :D

prostifiú

2013. dec. 24. 21:02
 13/27 Nem mondod :D ***** válasza:
95%
Hát annyi biztos, hogy 80 évesen neked sem lesznek gerinc-problémáid....azért kíváncsi lennék én azokra a csajokra, akik az ilyen emberrel szóba elegyednek...szerintem azoknak sincs ki a 4 kerekük...
2013. dec. 24. 21:03
 14/27 anonim válasza:
79%

5-ös

Egyáltalán nem lúúzer max. bunkó a kérdező.

Inkább baromi ügyesnek mondanám, ha valóban így összetud szedni jó nőket. A többi fiú a gatyáját is rákölti, hogy egyáltalán szóba álljon egy nő vele. Ez a gyerek meg kifizettet a nővel mindent és még meg is dugja. Hallod taníts mester :D (talán azért van sikere a nőknél, mert éppen ez a magabiztosság, bunkóság, ami sajnos sok nőnek bejön)

2013. dec. 24. 21:04
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

Biztos rengeteg csaj fizette már a vacsid...

A "hajlandó vagyok randizni vele" -felfogás mindkét nemtől gáz.

2013. dec. 24. 21:05
 16/27 anonim válasza:

13-as

Talán a kérdező sz élőben is bunkó :( És hidd el a bunkó pasik nagyon sok nőnek bejön. Ez evolúciós pszichológia.... olvass utána

2013. dec. 24. 21:06
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Még hogy hajlandó vagy vele randizni és ezért fizessen a nő... xddd

Ki vagy te hogy így meg kell becsülni? :D

Nagyon gáz szerintem, és bunkóság.

2013. dec. 24. 21:17
 18/27 anonim ***** válasza:

És ha bunkó dolog?

Minden kérdésnél arról sírnak itt, hogy a csajok a bunkókra buknak. Most meg nem hiszik el ha egy "bunkó" azt írja, hogy a csaj fizet helyette?

Most akkor nem hisztek a "bunkók" létezésében? :D

2013. dec. 24. 21:18
 19/27 anonim ***** válasza:
én ilyen nélkül is bejövök a nőknek
2013. dec. 24. 21:19
 20/27 anonim ***** válasza:
92%
Fúúú hát te mester vagy:D Ha valaki olyan hülye, hogy kifizeti helyetted, akkor az meg is érdemli:D
2013. dec. 24. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!