Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúval akivel úgy néz ki, hogy össze jövök már elszalasztottunk 1 csókot. Megígérte, hogy legközelebb megcsókol majd. Vajon meg fog-e?
Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 17:38
1/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést te sem gondolhattad itt komolyan.
Most jósoljunk itt neked?
2/8 anonim válasza:
Ez jó :D Majd kiderül legközelebb,hogy megcsókol e.
3/8 A kérdező kommentje:
nem a hülye beszólásaitokra vagyok kíváncsi, hanem biztos van ilyen ember akinek volt hasonló tapasztalata, na arra lennék kíváncsi
2008. júl. 14. 18:31
4/8 anonim válasza:
gondolom még fiatalvagy.12-13éves vagyis csak tippeltem de szerintem ennyi:) amugy nemtudom lehet. ha teccik a fiú akkor kezdeményezz te:) semmi rossz nicns abba ha egy lány kezdeményez(szerintem legalábbis).Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
hát nem ismerem a srácot de velem is ugyan ez volt és csak azért csinálta a srác h ne legyen nekem túl gyors mert nekem ő az első kapcsolatom...lassan 3 hónapja vagyunk együtt
6/8 anonim válasza:
Ha tényleg tetszel neki, akkor biztosan nem fogja kihagyni. Lehet, hogy ő is fél. Semmit nem kell elsietni! Csak ügyesen! ;) :)
Egyébként mennyi idős vagy? :)
7/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, és köszi a válaszokat a normálisoknak.
2008. júl. 16. 11:43
8/8 anonim válasza:
hát akkor bocsi,hogy tippeltem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!