Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A homoszexuális fiúkhoz van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dingval kérdése:

A homoszexuális fiúkhoz van kérdésem: van valami jó meleg társkereső oldalt?

Figyelt kérdés
Olyan oldal kéne ahol fiatalok vannak, ugyanis én 15 vagyok.

2013. dec. 24. 01:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
50%
40-eseket miért kell már leszólni ennyire dúrvén?Holott Karesz atya esete aki egy tizenhat éves fiú miatt adta vissza becsületből reverendáját.Tudni illik közös beleegyezéssel tizenégy év felett nem büncselekmény akár hány éves legyen a fickó.Ám léteznek gerontofil
2017. ápr. 26. 15:33
 12/16 anonim válasza:
51%
Van a romegay,meleg randi,A Hotbull Randi,goldengate ám ezt nem ajánlom,eropolis egy a közös benük ugyanazok vanak fent utobi 2 az vegyes agyilag sérültekel teli
2017. ápr. 27. 20:08
 13/16 Kaname90 válasza:
50%
már bocs a planet egy nagy rakás sz@r, az üzeneteim se kapják meg... rám írnak többen válaszolok de senki se kapta meg
2019. ápr. 24. 05:45
 14/16 Danika20040614 válasza:
100%
Irhatsz nekem is
2019. okt. 11. 20:00
 15/16 Nofret válasza:
69%
Igaz már régi poszt de az 5 ösnek,(aki azóta már kicsit biztosan érettebb gondolkodású lehet)üzenném,hogy attól,hogy valaki fiatal,lehet egy bányarém,igénytelen stb,ahogy az idősebbek is.Én pld. negyvenes vagyok,fiatalos,kib..szott jól nézek ki és szinte 100 % ,hogy szóba sem állnék tizenévesekkel társkeresés okán,főleg ha olyan IQ.betyár az illető,mint te vagy.
2020. ápr. 18. 17:07
 16/16 anonim válasza:
Nyilvan torveny tilttja de ha 14-15 eves idosebb pasit kivan titokban lehet. En is voltam anno tinikent idos pasival. A figyelmesseg tapasztalat sokat szamit
okt. 15. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!