Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs esélyem nála?
A csaj kitünő,én jeles vagyok,egy osztályba járunk.
Nincs gond a kinézetével,szerintem nagyon szép,és aranyos is,én se nézek ki rosszul,átlagnál magasabb vagyok 1 fejjel legalább,és elvileg jóképű vagyok..
Eddig 3x írtam neki neten,akkor sokat írt,és kedves volt,suliban ha odamentem hozzá,akkor is kedves volt,néha mosolygott,néha meg nem mert a szemembe nézni,és gyakran mintha nézne....
Tegnap írtam neki,hogy mit csinál szünetben,ma válaszolt,semmi szia,vagy bocsi hogy most írok....csak leírta merre megy,úgy hogy kb. szinte otthon alig lesz(ezt nem írta le,de 3 helyet említett hova megy..)Nem is kérdezett vissza hogy : és te?
Valamint tegnap voltam az egyik haveromnál,ahol az egyik osztálytársam bebaszott,és kérdezte az egyik szurnánk-e azt a csajt,én csöndbe figyeltem,és az osztálytársam aki kész volt,mondta hát így mindenkit,de különben nem.(Csajszi neki likeolta a képét,amin olyan képet vág mint egy retardált..egyetlen fiú akinek lájkolt valamit)
A gyerek amúgy is bukásra áll,és full gyökér,szétcseszi az órákat stb..
Csajszi gyakran hátra fordul felém órán,mintha nem engem nézne,meg szünetben felül a padra,és néha néha rám pillant.De gyakran a barátnője ülébe ül,vagy a vállára hajtja a fejét...Lehet lezbi?Nincs esélyem nála???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!