Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A "nemtudom" válasz valamire mégis mit jelent?
Akár egy találkozó felvetésénél. Van egy lány akivel már hón apok óta ismerjük egymást egy csomót beszéltem vele facebookon, egyszer mondtam, hogy találkozunk arra azt mondta oké, aztán jött hogy melyik nap miért nem jó. Most ismét felvetettem és a nemtudom volt a válasz.
Ezt vegyem nemnek?
A nemtudom pl nállam azt jelenti h nincs kedvem magyarázkodni mert valami felidegesített vagy össze vagyok zavarodva és nemtudom h mit tegyek vagy leakarom rázni az illetőt de nem akarom megbántani vagy még ezerféle dologra használjuk. Ne akard megérteni a logikánkat meg azt se h mit miért mondunk mert gyakra mi sem vagyunk vele tisztában. Túl sokat gondolkozunk és ebből nagyon gyakran az sül ki h a "nem tudom" lesz a válasz. Nem kell ebből súlyos következtetéseket levonni merz mi csajok ezt nagyon gyakran használjuk ez olyan mint amikor valaki megkérdezi h mi a baj és erre a válaszunk vagy az h semme vagy az h minden :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!