Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Helyes" vagyok és "rendes". Akkor miért nem találok normális partnert?
Ezért nincsenek normális lányok, mert a legtöbb pasi olyan, mint az utolsó hozzászóló. Pasiban is alig van értelmes, és ezeknek pont az ilyen csajok jutnak.
Hogy lehet így gondolkozni? Megdugom és kész? Én is Győri vagyok egyébként, és csaj, 25 éves.
Manapság tényleg ngyon buták a lányok, nem érzik a tetteik súlyát, aztán meg vakaróznak, ha valami nagy hülyeséget csináltak.
Elhiszem, hogy nincs könnyű dolgod, nehéz normális, rendes lányt találni, de azon is gondolkozz el, ha azt fogod csinálni, amit az előttem szóló mondott, akkor tuti nem lesz olyan barátnőd, amilyet szeretnél!
Szerintem csak rossz helyen keresed. Diszkókban nem igazán lehet ismerkedni, oda csak a hülye picsák járnak.
Én nem hiszem, hogy az lenne a legjobb ötlet, hogy aki csak az utadba kerül megdugod. Nekem ilyen pasi nem kéne, az biztos.
Ne add fel, vannak még rendes lányok, de tényleg 100-ból 1. Ugyanez fordítva is igaz.
Maradj olyan, amilyen vagy, mert így fognak téged szeretni!
Egyébként én is sokszor lemegyek itt Győrben sétálni a központba, és körülnézek, melyik pasit tudnám elképzelni magam mellé, de elég elszomorító a helyzet. Idióta mind, és láttszik, hogy csak a puncira utaznak. Sajna ez van.
Sok sikert és kitartást! :)
Uccsó hozzászóló. Tehát ne dugjon, ne legyen egyáltalán futó kalandja mert majd egyszercsak jön a hosszú kapcsolata amiről aztse tudja hogy az?? Ekkora hülyeséget még nem hallottam...pont úgy beszélsz mint egy éretlen csaj aki a szőkeszemű kékhajú lovagra vár vagy akit nem dugtak meg elégszer már bocsi. Ha azt csinálja amit én tanácsoltam (és az élete kezdeti szakaszában egyszer minden férfi belátja ezt) akkor nem lesz később olyan érzése, hogy nem használtam ki az időm eléggé...én 30 évesen biztos frászt kapnék, ha azon kéne filoznom, hogy miért nem dugtam a szebbnél szebb csajokat fiatal koromban, hisz ott volt a lehetőség és fiatal voltam. Szerintem senki nem akar ilyeneken gondolkodni.
Na mind1..mégegyszer mondom, hogy szerintem szarj le mindent és ne fogd vissza magad. Én már 17 évesen érzem, hogy öregszek te meg már 20 vagy és ketyeg az idő. Használd ki amíg tudod mert később már rohadtul nem annyi csaj akar majd veled összejönni mint most, tehát ez nem mindig lesz így akár mennyire is hiszed ezt. Ha kell adjál le a színvonalból mert mást úgyse tehetsz max vársz míg megőszülsz szó szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!