Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lassan kezdek ráérezni (nem),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan kezdek ráérezni (nem), de azért érdekelne mások véleménye is, oké?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy nem szabad olyan lányt elhívni randizni, akibe már eredetileg is bele vagyok esve, mert ha ő küld el, az teljesen elveszi az életkedvem, meg az önbizalmam.

Ebből adódik a kérdést, hogy akkor mégis milyen lányoknál érdemes bepróbálkozni?

Én először arra gondoltam, hogy olyanoknál, akik elsőre szimpatikusnak tűnnek, és érdeklődés jeleit mutatják, aztán utána majd úgyis lesz elég időm beléjük szeretni.

Csak attól tartok, hogy ez hosszú ideig nem történik meg, és akkor az átverés a részemről.

Ez az egész persze elméleti dolog, nem hiszem, hogy össze fogom szedni magam annyira, hogy kezdeményezni merjek egy lánynál. Meg aztán csúnya is vagyok.

22/F

...Igen, alacsony az érzelmi intelligenciám, miért?

2013. dec. 17. 01:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenkit el kell hívni randizni, akit kicsit is megfarkalnál. Erre így 23 évesen jöttem rá. Ha a tökéletesre vár az ember, akkor egész életében szűz marad. Ha elmegy veled el tudod a randin dönteni, hogy akarsz e tőle valamit, vagy sem.

A nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb összejönnek a dolgok.

2013. dec. 17. 03:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes vagy akkor azt kell elhívni randizni, mert különben csak agyalsz, hogy mi lett volna ha..... ??? Ha nem vagy szerelmes akkor sorban, ahogy megtetszenek, s bejöhet bármelyik, akár egy életre is.

36F

2013. dec. 17. 07:21
 3/3 anonim ***** válasza:
nem kéne ennyit agyalni és az elején ne vegyél komolyan egy kapcsolatot sem. A legtöbb ember azért csalódik angyot mert rögtön ugy áll hozzá hoyg ez élete végéig fog tartani. miközben még nem is ismeri a amásikat, nem tudható elöre össze illetek-e a hétköznapokban stb.
2013. dec. 17. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!