Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számit jó randinak a mozizás?
Figyelt kérdés
Engem soha nem vonzott hogy egy lányt moziba vigyek, nem tudok vele beszélgetni, nem nézhetek rá sokszor, és még drágább is mintha elvinném kávézni2013. dec. 15. 12:10
1/9 anonim válasza:
Mert sötétbe meg tudja enni a botodat
3/9 anonim válasza:
Mert a csaj látja hogy sok pénzt költesz rá, és arra gondol, hogy ez jó lenne pasinak, sok mindent venne nekem.
4/9 anonim válasza:
én pl. nem rajongok a filmekért, szóval nem biztos, hogy ez nekem szuper randi lenne.
5/9 anonim válasza:
Mert nem kell a csaj süket dumáját hallgatnom és nekem se kell süket dumát nyomnom,nekem így kényelmes és a csaj se érzi magát lotyónak amiért utána dugunk egyet.
6/9 anonim válasza:
Oh, igen. A jó kis Transformers 3. (azt hiszem a 3. része volt), ami volt 5 óra hosszú, tűnt 10-nek, semmit nem értettem belőle, minden kínom volt. Ah. Nem akarok még egy robot fanatikust.
7/9 anonim válasza:
Mondjuk egy mozi, és utána kávézás első randira szerintem abszolút ideális. Mert megnéztek egy filmet, és utána tudtok miről beszélgetni, témaindítónak tökéletes. Szerintem.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk, ha mindketten szeretik a filmeket, és van egy amit mindketten megnéznének mert érdekli őket, akkor simán jó :) Utána meg be lehet ülni valahova, megbeszélni hogy milyen volt, kinek mi a véleménye :) tulajdonképpen így is magatokról beszéltek, na meg persze nem csak a filmről kell dumálni :) én örülnék egy ilyen randinak, de azért erősen függ attól, hogy milyen filmet nézünk :)
L
9/9 anonim válasza:
Nem számít jó randinak, ha első. Mivel ott ugye az ismerkedés, a beszélgetés a lényeg. Moziban meg ugye azt nem kéne...
De ha már ismeritek egymást, akkor teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!