Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ilyen esetben ez randina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ilyen esetben ez randinak számít?

Figyelt kérdés

megismerkedtem egy sráccal egy házibuliban, csókolóztunk párszor aznap este (ő kezdeményezett mindig), de nem tapizott meg ilyesmik. elkérte a telefonszámomat amikor mentem haza. hazaértem és írtam neki hogy épségben megérkeztem, váltottunk pár smst majd felhívott.

azóta még 1x hívott, sokáig beszéltünk mind2 alkalommal. a két hívás között 1 hónap eltelt.

mondta hogy ha van kedvem vmikor megihatnànk egy üdítőt vagy megehetnénk egy sütit. mondtam hogy persze, és a következő hétvégét beszéltük meg, addigi egyeztetéssel.

ez randinak számít?

2013. nov. 16. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha te úgy érzed, akkor az.
2013. nov. 16. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Na én ezért beszélem meg mindig,hogy ez randi és nem baráti találka.

Különben koppanás lesz a vége.

2013. nov. 16. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
ez egyértelműen randi lesz, de amúgy meg tőle is megkérdezhetnéd
2013. nov. 16. 13:55
 4/9 A kérdező kommentje:

nem beszélgetünk sokat, ez a 2 hívás volt (1 és 1,5 órás), ill. 2x futólag találkoztunk de mind2 alkalommal vki volt vele/velem szóval nem álltunk meg.

pár sms is volt, de legutóbbi 2 smst én írtam de nem válaszolt. (nem szeret smsezni)

2013. nov. 16. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
randi,.20l
2013. nov. 16. 14:23
 6/9 anonim válasza:
ezt csk te tudod
2013. nov. 16. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Megis mit szamit, hogy randi-e vagy sem? Ha randi akkor csipkes tangat veszel, ha nem, akkor meg le sem zuhanyozol elotte?
2013. nov. 20. 09:01
 8/9 A kérdező kommentje:
nem veszek csipkés tangát, és fürdök is, bármi is lesz. csak jó lenne tudni, hogyan viszonyuljak hozzá.
2013. nov. 20. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Viszonyulj úgy, mintha nem randi lenne. Jobb színben fogsz úgy feltűnni, hidd el nekem.
2013. nov. 20. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!