Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyen esetben ez randinak számít?
megismerkedtem egy sráccal egy házibuliban, csókolóztunk párszor aznap este (ő kezdeményezett mindig), de nem tapizott meg ilyesmik. elkérte a telefonszámomat amikor mentem haza. hazaértem és írtam neki hogy épségben megérkeztem, váltottunk pár smst majd felhívott.
azóta még 1x hívott, sokáig beszéltünk mind2 alkalommal. a két hívás között 1 hónap eltelt.
mondta hogy ha van kedvem vmikor megihatnànk egy üdítőt vagy megehetnénk egy sütit. mondtam hogy persze, és a következő hétvégét beszéltük meg, addigi egyeztetéssel.
ez randinak számít?
Na én ezért beszélem meg mindig,hogy ez randi és nem baráti találka.
Különben koppanás lesz a vége.
nem beszélgetünk sokat, ez a 2 hívás volt (1 és 1,5 órás), ill. 2x futólag találkoztunk de mind2 alkalommal vki volt vele/velem szóval nem álltunk meg.
pár sms is volt, de legutóbbi 2 smst én írtam de nem válaszolt. (nem szeret smsezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!